Tristan Stephenson - Rumforradalom

9 500 Ft

Tristan Stephenson - Rumforradalom

RAKTÁRON: több mint 5 db
Minden, amit tudni érdemes a lepárlástól a kóstoláson át a koktélokig
Tovább olvasom

Tristan Stephenson - Rumforradalom

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

9 500 Ft
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
9 500 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0 l
Palackozó
N.A.
Gyártó
N.A.
Brand
HVG Könyvek
Italkategória
Könyvek
Régió
Anglia
Ürtartalom
0 l
Palackozó
N.A.
Gyártó
N.A.
Brand
HVG Könyvek
Italkategória
Könyvek
Régió
Anglia

Leírás

Fedezzük fel a rum lebilincselő történetét, és merüljünk el sötét múltjában, amely tele van ördögökkel, kalózokkal és csempészekkel. A rum, legyen érlelt vagy fűszerezett fajta, most egy újabb forradalom kellős közepén tart: a kezdetekben szerény nedű a világ egyik legnépszerűbb alkoholos italává, prémium termékké alakul. 
Járjuk be a világ legizgalmasabb rumlepárlóit, és ismerjük meg, hogyan készül a rum, a cukornád ültetésétől a melasz készítésén át a lepárlásig és az egyedi érlelési technikákig. Tristan Stephenson bármixer jellegzetes kóstolójegyei segítségével megtalálhatjuk a nekünk megfelelő rumot, receptjei alapján pedig mesteri módon keverhetünk olyan koktélokat, mint a Mai Tai és a Mojito, tökéletesíthetjük a Planter’s Punchot, és a Brazíliában divatos Caipirinhát és Batidát, amelyek a rum testvérpárjával, a cachaçával készülnek.

 

Fedezzük fel a rum lebilincselő történetét, és merüljünk el sötét múltjában, amely tele van ördögökkel, kalózokkal és csempészekkel. A rum, legyen érlelt vagy fűszerezett fajta, most egy újabb forradalom kellős közepén tart: a kezdetekben szerény nedű a világ egyik legnépszerűbb alkoholos italává, prémium termékké alakul. 
Járjuk be a világ legizgalmasabb rumlepárlóit, és ismerjük meg, hogyan készül a rum, a cukornád ültetésétől a melasz készítésén át a lepárlásig és az egyedi érlelési technikákig. Tristan Stephenson bármixer jellegzetes kóstolójegyei segítségével megtalálhatjuk a nekünk megfelelő rumot, receptjei alapján pedig mesteri módon keverhetünk olyan koktélokat, mint a Mai Tai és a Mojito, tökéletesíthetjük a Planter’s Punchot, és a Brazíliában divatos Caipirinhát és Batidát, amelyek a rum testvérpárjával, a cachaçával készülnek.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.