Hírek

Júliusi kínálatunk TOP 5 italkategóriája

Júliusban is színes italkínálattal várunk benneteket, ráadásul több jeles ünnepnap is színesíti a naptárt és természetesen ajánlatainkat is.

Július 4-én ünnepli az Amerikai Egyesült Államok a Függetlenség napját! Mi egy 3 napos villámakcióval tisztelgünk ezen amerikai ünnep előtt,.  És ebben a hónapban nem ez lesz az egyetlen jeles nap, hiszen az Arran lepárló bár június végén ünnepelte 25. születésnapját, mi július vége felé emlékezünk meg róla. 

Júliusi kínálatunk színes, mint a nyár, hisz szakértőink nagy odafigyeléssel készítették számotokra. Így biztosan találtok kedvetekre való italokat. 

Ismerd meg júliusi kínálatunk TOP 5 italkategóriáját! (Nem csak a whiskyrajongókra gondoltunk)  Ebben a hónapban rivaldafénybe kerülnek a francia párlatok is, így érdemes lesz megízlelni egy calvadost vagy akár cognacot is.

  

Nikka Days

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Bár Amerikában az ünnepségek csupán július 4-én zajlanak, mi júliusban több mindent is ünneplünk:

  • 3 napos villámakció (amerikai whiskyk)  július 2-4. között. Részletekért keressétek fel majd weboldalunkat és Facebook-oldalunkat.
  • Arran születésnap (július 22-28. között)

 

A júliusi akció július 28-ig, vagy a készlet erejéig tart.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.