Blog | Bor

TOP 5 BOR - a WhiskyNet ajánlásával

A magyar ember számára nélkülözhetetlen a jó bor. Éppen ezért ettől az évtől portfóliónkban erőteljesebben jelennek meg a borok is: magyar és külföldi egyaránt.  Most megmutatjuk neked a TOP 5 legnépszerűbb borunkat.

Íme, a TOP 5 Bor a WhiskyNeten: 

1.

Konyári Rosé (0,75 l, 12%)

Kirobbanó gyümölcsillattal nyit és ez a barackvirágos, málnás, ribizlis lendület a kortyban is folytatódik… Zamatos, frissítő.

2.

Anonym Etyeki Frazír Sauvignon Blanc 2019 (0,75 l, 12,5%)

Illatában és ízében is az újvilági típusú Sauvignon Blanc tipikus jegyeit hordozza magán ez a bor. Lime, bodza, csalán, zöldfűszerek, cassis, mind friss és dinamikus aromatikát adnak. A feszes savakat némi maradékcukor kerekíti, jó egyensúlyú, könnyen szerethető bor.

3.

Pfneiszl Cabernet Sauvignon (0,75 l, 13,5%)

Kiváló magyar Cabernet Sauvignon a Pfneiszl-lányok tolmácsolásában. 12 hónapig barrique-ban érlelt, mély rubinszínű bor. Illata érett, szilva, aszalt cseresznye, fekete ribizli és áfonyára emlékeztet. Gazdag ízben, csokoládé, fahéj, kissé lekváros és rengeteg fűszer.

4.

Arrogant Frog Chardonnay-Viognier Summer Edition 2019 (0,75l, 13,5%)

Friss, gyümölcsös fehérbor a dél-francia Languedoc régióból. 70% Chardonnay és 30% Viognier szőlőfajtákból készült. Elegáns bor, aromáiban trópusi gyümölcsök, őszibarack, nyári virágok és egy kis vanília.

5.

Vida Péter Ölelés Merlot 2017 (0,75 l, 13,5%)

Bársonyossága révén Szekszárd egyik kiemelkedő képviselője a Merlot. Rendkívül nagy érési képességet mutató nagy léptékű bor, izzón vibráló rubin színnel. Bársonyosság mellett hallatlan zamatgazdagság jellemzi. Illatában rózsa és a finom dohány verseng egymással, ízeinek gyümölcsösségében málna, szeder jelenik meg. Különleges pillanatok méltó kísérője.
 

A WhiskyNet borválogatását gondos előkészítés alapján állítottuk össze. A folyamatosan bővülő kínálatunkban számos magyar és külföldi pincészet kiváló, magasra értékelt nedűje megtalálható.

A WHISKYNET BORVÁLOGATÁSÁT ITT TALÁLOD!

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.