Ingyenes szállítás

Togouchi 9 éves (0,7 l, 40%)

RAKTÁRON
24 990 Ft

Togouchi 9 éves (0,7 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 1 db
A Togouchi eddigi korjelölésű verzióit, a 12 és 18 éveset nemrég a 9 és 15 éves váltotta az alapsorban.
Tovább olvasom
Enyhén füstös

Togouchi 9 éves (0,7 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 1 db
Megosztás

Online bruttó ár

24 990 Ft
35 701 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
26 690 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Érlelési idő
9 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Sherry és brandy hordó
Illat
Édes kajszibarack, szilva, sült fűszerek.
Íz
Citrom, narancshéj, enyhe tőzegfüst a háttérben.
Lecsengés
Ánizs, kardamom, karamell.
Gyártó
N.A.
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Hordóerősség
NEM
Érlelési idő
9 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Sherry és brandy hordó
Illat
Édes kajszibarack, szilva, sült fűszerek.
Íz
Lecsengés
Ánizs, kardamom, karamell.
Gyártó
N.A.
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Hordóerősség
NEM

Leírás

A Togouchi egy honosított japán blended whisky. Ez azt jelenti, hogy a lepárlás nem Japánban történik, hanem Skóciából és Kanadából importálják a párlatot. Az érlelést és keverést már ők maguk végzik. Az érleléshez sherry- és brandys hordókat használnak, amelyeket meglepő módon egy elhagyott, 361 méter hosszú, vasúti alagútban pihentetnek. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, ahol ez a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky-importba, érlelésbe és keverésbe.

Tölgyfás, földes, fűszeres karakterű whisky, amelyet tehát 18 évig érleltek egy vasúti alagútban, ami által az átlagosnál intenzívebb kölcsönhatás jött létre a fa és a párlat között.

A Togouchi egy honosított japán blended whisky. Ez azt jelenti, hogy a lepárlás nem Japánban történik, hanem Skóciából és Kanadából importálják a párlatot. Az érlelést és keverést már ők maguk végzik. Az érleléshez sherry- és brandys hordókat használnak, amelyeket meglepő módon egy elhagyott, 361 méter hosszú, vasúti alagútban pihentetnek. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, ahol ez a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky-importba, érlelésbe és keverésbe.

Tölgyfás, földes, fűszeres karakterű whisky, amelyet tehát 18 évig érleltek egy vasúti alagútban, ami által az átlagosnál intenzívebb kölcsönhatás jött létre a fa és a párlat között.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.