Ingyenes szállítás

Togouchi 18 éves (0,7 l, 43,8%)

NINCS KÉSZLETEN
33 990 Ft

Togouchi 18 éves (0,7 l, 43,8%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Intenzív tölgyfás hatásokban gazdag whisky, amely emiatt idősebbnek tűnik, mint 18 év.

Tovább olvasom
Enyhén füstös

Togouchi 18 éves (0,7 l, 43,8%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
Megosztás

Online bruttó ár

33 990 Ft
48 558 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
36 290 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Érlelési idő
18 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43.8 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Sherry és brandy hordó
Gyártó
N.A.
Limitált
IGEN
Kifutott termék
Igen
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Érlelési idő
18 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43.8 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Sherry és brandy hordó
Gyártó
N.A.
Limitált
IGEN
Kifutott termék
Igen
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán

Leírás

A Togouchi egy honosított japán blended whisky. Ez azt jelenti, hogy a lepárlás nem Japánban történik, hanem Skóciából és Kanadából importálják a párlatot. Az érlelést és keverést már ők maguk végzik. Az érleléshez sherry és brandy hordókat használnak, amelyeket meglepő módon egy elhagyott, 361 méter hosszú, vasúti alagútban pihentetnek. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, amellett ez, a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky importba, érlelésbe és keverésbe.

Tölgyfás, földes, fűszeres karakterű whisky, amelyet tehát 18 évig érleltek egy vasúti alagútban, ami által az átlagosnál intenzívebb kölcsönhatás jött létre a fa és a párlat között.

A Togouchi egy honosított japán blended whisky. Ez azt jelenti, hogy a lepárlás nem Japánban történik, hanem Skóciából és Kanadából importálják a párlatot. Az érlelést és keverést már ők maguk végzik. Az érleléshez sherry és brandy hordókat használnak, amelyeket meglepő módon egy elhagyott, 361 méter hosszú, vasúti alagútban pihentetnek. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, amellett ez, a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky importba, érlelésbe és keverésbe.

Tölgyfás, földes, fűszeres karakterű whisky, amelyet tehát 18 évig érleltek egy vasúti alagútban, ami által az átlagosnál intenzívebb kölcsönhatás jött létre a fa és a párlat között.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.