Te is segíthetsz! – Adományprogram a WhiskyNetnél – 2. ciklus (augusztus 31-ig!)

Régóta terveztük, régóta szerettük volna, hogy felületet adhassunk segíteni vágyó vásárlóinknak az önzetlen támogatásra. Indul a WhiskyNet Adományprogram 2. ciklusa.

Mi magunk több mint 10 éve segítjük alapítványok munkáját, már nemcsak támogatóként, hanem fund-raiserként is.

Ezen munka nyomán láttuk és tapasztaltuk, hogy mennyi segíteni vágyó ember van körülöttünk, akiknek sokszor azonban se idejük, se elégséges információjuk nincs arról, hogy milyen ügyet érdemes támogatni.

Mi most erre adunk lehetőséget: három szervezetet választottunk ki, ezúttal részben vásárlói, részben kollegák javaslataira.

 

Igazgyöngy Alapítvány

Budapest Bike Maffia

Rex Kutyaotthon Alapítvány

(A szervezetekről alább részletesen is olvashatsz)

 

Ha rendelési folyamatod végén úgy érzed, hogy kicsit te is hozzájárulnál, hogy jobb legyen a Világ, válaszd ki az általad támogatni kívánt alapítványt, majd a támogatás metódusát, ami a következő lehet:

1.     A fizetendő összeg felkerekítése

2.     Egyedi adományösszeg megadása

Az adomány a WhiskyNet számlájára érkezik, az alapítványnak vagy egyesületnek nevesítve, ahonnan mi negyedévente utaljuk tovább egyösszegben a beérkezett támogatásokat. A támogató személy minden egyes adományáról a termék számlájától független pénzügyi bizonylatot kap.

A beérkezett adományok mértékéről negyedévente nektek is hírt adunk felületeinken.

ADOMÁNYODDAL NYERHETSZ IS!

Hogy mi is kicsit ösztönözzük az adományozó kedvet, minden ciklus végén felajánlunk 1-1 érdekesebb, limitált palackozást a legtöbbet (legnagyobb összeget) adományozónak mindhárom szervezet tekintetében külön-külön is.

 

Adományprogramunk második ciklusa 2022. március elején indul és a ciklus végén (augusztus 31.) az exkluzív nyeremény a Mortlach 1995 Octave - Whisky Show Edition (0,7 l, 46%) palackozás lesz, amely egy erősen limitált skót single malt Whisky Show kiadás. Ez az igen komplex speyside-i tétel már hosszú évek óta nem érhető el kereskedelmi forgalomban.

 

 Továbbá mindhárom alapítvány támogatói között kisorsolunk 1-1 értékesebb ajándékot a második ciklus végén:

 

Igazgyöngy Alapítvány: Ardnamurchan AD 07.21:05 Single Malt (0,7l, 46,8%) 6 palack = (1 karton)

6 palack Ardnamurchan 07.21:05

Budapest Bike Maffia: Arran Explorers' Series - Drumadoon Point 23 éves (0,7l 49,5%) - 1 db.

Arran Explorer's Series - Drumadoon Point

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány: Teeling Brabazon Cask Batch 4. 13 éves (0,7L, 49,5%) - 1 db.

Teeling Brabazon Cask Batch 4.

Minél többet és többször adományozol, annál nagyobb esélyed lesz az általunk felajánlott díj elnyerésére, hiszen a sorsoláson való részvétel mértéke (gyakoriság és összeg alapján) adományoddal lesz egyenesen arányos.

Bízunk benne, hogy minél több vásárlónkat meg fogja szólítani új programunk, és együtt tehetünk egy jobb Világért!

Köszönjük!

A WhiskyNet csapata

 

Ismerd meg Adományprogramunk 2. ciklusának három szervezetét!

Igazgyöngy Alapítvány

Igazgyöngy Alapítvány

Az alapítvány 1999 óta működik egy hátrányos helyzetű kistérségben, Berettyóújfalu környékén. Egyik feladatuk a tehetséggondozás, különös tekintettel a generációs szegénységben élő gyerekekre. Ezt egy alapfokú művészeti iskola fenntartásával végzik. Tanítványaik 70%-a hátrányos helyzetű, sokan köztük mélyszegénységben élő gyermek. Az oktatás mellett esélyteremtő, terepi munkát is végeznek. 20 évre tervezett stratégiájukban az oktatás-családgondozás, közösségfejlesztés, intézményi együttműködés hármas pillére a meghatározó. Tevékenységükben fontos elem a munkahelyteremtés is. A következő generációért dolgoznak, de a mostani generáció támogatását kiépítve. Eredményeik miatt egyre többen keresik őket itthon és külföldön. Szociális innovációik nemzetközi szinten is díjazottak.

Budapest Bike Maffia

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffiát a társadalmi apátiából való kimozdulás és a tenni akarás hívta életre 2011-ben. Ételadományok elkészítésével és gyűjtésével kezdték a munkát, az adományok kiosztásakor bringával keresték fel az utcán és a szociális ellátásban élő hajléktalan embereket. Az elmúlt években dinamikusan nőtt a szervezet, rengeteg önkéntes csatlakozott hozzájuk és ennek köszönhetően számos új projektet indítottak.  Fő céljuk a hajléktalan emberek, rászoruló családok és a szociális intézmények segítése, a rendszeres ételadományaikon túl azonban az akcióik a figyelemfelkeltést és a szemléletváltást szolgálják. Jelenleg egy kifejezetten hajléktalan és rászoruló nők számára épülő nőgyógyászati rendelő megvalósításán dolgoznak. 2022 tavaszra szervezik a 4. Charity Festet.

REX Kutyaotthon Alapítvány

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Alapítványuk az ember és az állatok harmonikus együttélésének biztosítását, a felelős állattartásra való nevelést, a kóbor állatok létszámának csökkentését, valamint az állatok szenvedésének megakadályozását tűzte ki célul. Az idén 30 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány napi szinten több, mint 250 elhagyott, sebesült, krízishelyzetben lévő állatnak nyújt segítséget. Mindennapi feladatuk egy civilizált színvonalú állatvédelmi szolgálat fenntartása nyilvános állatvédelmi irodájuk, állat-örökbefogadási központjuk és állatmentő szolgálatuk működtetése révén. Hosszú távú céljuk, hogy minél kevesebb állat szoruljon segítségre, aktívan dolgoznak azért, hogy a felelős állattartás és az állatvédelem magától értetődővé váljon Magyarországon.

Így tudsz segíteni

Alább néhány lépésben összeszedtük, hogy a rendelési folyamat során miként tudod az általad kiválasztott alapítványt támogatni:

1. A rendelési folyamat során a fizetési mód kiválasztásánál tudod megadni, ha adományozni is szeretnél. FONTOS, hogy csak bankkártyás fizetés használata esetén tudsz adományozni!

1. lépés

2. Jelöld be a „Szeretnék adományozni” jelölőnégyzetet, így megjelennek a mezők, ahol ki tudod választani a kívánt szervezetet, alapítványt és meg tudod adni az adományozás módját, összegét.

2. lépés

3. Válaszd ki a szervezetet, alapítványt a legördülő menüből, válassz az adományozási lehetőségek közül (rendelés összegének ezresre kerekítése vagy egyedi összeg megadása)!

4. Miután minden adatot megadtál, nincs más dolgod, minthogy az OK gombra kattints és továbblépj a rendelési folyamat végére. A jobb oldali összegzőben megjelenik az adományozás ténye, a kedvezményezett szervezet neve és az adományozott összeg is.

 

Ezúton köszönjük a projekthez nyújtott önzetlen segítségét szakmai partnereinknek:

ARKCONSULTING Könyvelő iroda
Growww Digital Kft.
LOGINET Systems Kft.
Pánszky Ügyvédi iroda

WhiskyNet Adományprogram 1. ciklusának szervezetei
(2021 szeptember – 2022 március)

Árvácska Állatvédő Egyesület

Robert Burns Alapítvány

RomaVersitas Alapítvány