Hírek

Te is segíthetsz! – Adományprogram a WhiskyNetnél

Régóta tervezzük, régóta szeretnénk, hogy felületet adhassunk segíteni vágyó vásárlóinknak az önzetlen támogatásra.

Mi magunk több mint 10 éve segítjük alapítványok munkáját, már nemcsak támogatóként, hanem fund-raiserként is.

Ezen munka nyomán láttuk és tapasztaltuk, hogy mennyi segíteni vágyó ember  van körülöttünk, akiknek sokszor azonban se idejük, se elégséges információjuk nincs arról, hogy milyen ügyet érdemes támogatni.

 

Mi most erre adunk lehetőséget: három szervezetet választottunk ki. Mindhárom szervezet munkáját személyesen ismerjük és támogatjuk hosszú évek óta:

-        Árvácska Állatvédő Egyesület

-        Robert Burns Alapítvány

-        RomaVersitas Alapítvány

(A szervezetekről alább részletesen is olvashatsz)

Ha rendelési folyamatod végén úgy érzed, hogy kicsit te is hozzájárulnál, hogy jobb legyen a Világ, válaszd ki az általad támogatni kívánt alapítványt, majd a támogatás metódusát, ami a következő lehet:

1.     A fizetendő összeg felkerekítése

2.     Egyedi adományösszeg megadása

Az adomány a WhiskyNet számlájára érkezik, az alapítványnak vagy egyesületnek nevesítve, ahonnan mi negyedévente utaljuk tovább egyösszegben a beérkezett támogatásokat. A támogató személy minden egyes adományáról a termék számlájától független pénzügyi bizonylatot kap.

A beérkezett adományok mértékéről negyedévente nektek is hírt adunk felületeinken.

Terveink szerint félévente cserélnénk az alapítványok listáját, akik a továbbiakban a Ti ajánlásaitokra is bekerülhetnek a támogatottak körébe.

ADOMÁNYODDAL NYERHETSZ IS!

Hogy mi is kicsit ösztönözzük az adományozó kedvet, minden féléves ciklus végén felajánlunk 1-1 érdekesebb, limitált palackozást a legtöbbet (legnagyobb összeget) adományozónak mindhárom szervezet tekintetében külön-külön is.

Az első féléves ciklus, 2022. február végén ez egy Arran 2006 Tokaji Cask Finish Batch 4. (0,7 l, 46%) palackozás lesz. Ez a 10 éves limitált skót single malt palackozás már évek óta nem érhető el kereskedelmi forgalomban.

 

Továbbá mindhárom alapítvány támogatói között kisorsolunk 1-1 értékesebb ajándékot ugyanezen ciklus végén:

RomaVersitas Alapítvány: 1 palack Glenfarclas Private Cask 2008 WhiskyNet Edition (0,7l, 50,2%) és 1 palack Glenfarclas 185th Anniversary Edition (0,7l, 46%) együtt

Robert Burns Alapítvány: Egy karton (6 db) Benromach 10 éves (0,7l, 43%) skót single malt whisky

Árvácska Állatvédő Egyesület: 1 db Big Peat óriáspalack (4,5l, 46%) skót blended malt whisky

Minél többet és többször adományozol, annál nagyobb esélyed lesz az általunk felajánlott díj elnyerésére, hiszen a sorsoláson való részvétel mértéke (gyakoriság és összeg alapján) adományoddal lesz egyenesen arányos.

Bízunk benne, hogy minél több vásárlónkat meg fogja szólítani új programunk, és együtt tehetünk egy jobb Világért!

Köszönjük!

A WhiskyNet csapata

 

Ismerd meg az Adományprogramunkban induló első három szervezetet!

Árvácska Állatvédő Egyesület

 

 

Állatvédelmi elkötelezettségük ún. holisztikus szemlélettel párosul. Szilárd meggyőződésük, hogy a világ minden állata megérdemli az emberi védelmet, a fajának és fajtájának megfelelő tartást és gondoskodást. Hisznek abban, hogy az ember születésénél fogva kötelezettséget kell érezzen az állatok méltányos kezelése, elfogadása, gondozása iránt.
Már a hazai 1997. évi állatvédelmi törvény is megfogalmazza: „Annak tudatában, hogy az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége.” Vallják, hogy a hosszú távú, kitartó felvilágosító munka, az állatvédelmi szemlélet és gyakorlat széleskörű társadalmi terjesztésével sikerül általánossá tenni a felelős állattartás gondolatát a lakosság körében.

Árvácska Állatvédő Egyesület

 

 

Robert Burns Alapítvány

 

A Robert Burns Nemzetközi Alapítvány (RBIF) 2005-ben azzal a céllal jött létre Budapesten, hogy magyarországi beteg és hátrányos helyzetű gyermekeken segítsen. Az elmúlt 15 évben az RBIF, melynek munkáját kizárólag önkéntesek végzik, elengedhetetlen orvosi eszközök beszerzésével nyújtott támogatást az ország egész területén. Az elmúlt években például inkubátorokat vásároltak koraszülött csecsemők ellátásához a Péterfy Sándor utcai Kórháznak Budapesten, egy bronchoszkóp beszerzésével támogatták a zalaegerszegi Szent Rafael Kórházat, adományokból a hódmezővásárhelyi kórház gyermekgyógyászati osztályán nyújtott oxigénterápiához vásároltak eszközöket, és hozzájárultak a Tűzoltó Utcai II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán folytatott munkához egy csúcstechnológiának számító DNS-elemző berendezéssel, amely óriási fejlesztést jelent a gyermekellátás pontossága terén. Az Alapítvány által felvállalt projektek szociális területeket is érintenek, így például segítettek egy hátrányos helyzetű település óvodájának a felújításában.

 

Robert Burns Foundation

 

RomaVersitas Alapítvány

 

A RomaVersitas Alapítványnál egy igazságos társadalomért dolgoznak. Olyanért, ahol nem jelent behozhatatlan hátrányt a szegénység, a származás, a másság. Hisznek abban, hogy az esélyteremtés kulcsa az oktatás. Roma fiatalokat kísérnek a vágyaik felé vezető úton, hogy továbbtanulhassanak, diplomás szakemberekké váljanak és a nehézségeket leküzdve kiteljesítsék tehetségüket, megvalósítsák céljaikat, és tudásukkal gazdagítsák a magyar társadalmat. Támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a fiataloknak magas minőségű nyelvi képzést, tantárgyi felkészítést, egyéni mentorációt, készségfejlesztő képzéseket és karriertanácsadást tudjanak biztosítani.

 

RomaVersitas

 

 

Így tudsz segíteni:

Alább néhány lépésben összeszedtük, hogy a rendelési folyamat során miként tudod az általad kiválasztott alapítványt támogatni:

1. A rendelési folyamat során a fizetési mód kiválasztásánál tudod megadni, ha adományozni is szeretnél. FONTOS, hogy csak bankkártyás fizetés használata esetén tudsz adományozni!

1. lépés

2. Jelöld be a „Szeretnék adományozni” jelölőnégyzetet, így megjelennek a mezők, ahol ki tudod választani a kívánt szervezetet, alapítványt és meg tudod adni az adományozás módját, összegét.

2. lépés

3. Válaszd ki a szervezetet, alapítványt a legördülő menüből, válassz az adományozási lehetőségek közül (rendelés összegének ezresre kerekítése vagy egyedi összeg megadása)!

3. lépés

4. Miután minden adatot megadtál, nincs más dolgod, minthogy az OK gombra kattints és továbblépj a rendelési folyamat végére. A jobb oldali összegzőben megjelenik az adományozás ténye, a kedvezményezett szervezet neve és az adományozott összeg is.

4. lépés és rendelésösszesítő

Ezúton köszönjük a projekthez nyújtott önzetlen segítségét szakmai partnereinknek:

ARKCONSULTING Könyvelő iroda
Growww Digital Kft.
LOGINET Systems Kft.
Pánszky Ügyvédi iroda