Hírek

Tavaszi inspirációk - Könyvek és palackok 2019

Futó akciónkat megfejeljük még egy tavaszindító csábítással is, amelyben nemcsak italokat találsz, hanem egy gyönyörű, képekkel illusztrált szakkönyvet is, amelyből rengeteget tanulhatsz a whiskyk izgalmas világáról.

Tavaszindító válogatásunkban Charles Maclean szaktekintély által elkövetett könyv most akcióban beszerezhető.

Aki a bourbon whiskey-ket kedveli, azoknak a sajátos viaszpecséttel lezárt Maker's Mark ideális választás lehet, hiszen egyedi, komplex és kifinomult italról van szó.

 

A klasszikus „Jack-rajongókat” a Jack Daniel's Gentleman Jackkel tudjuk megörvendeztetni. A „vájtfülű” whiskykedvelőknek  jó szívvel ajánljuk a Springbank 12 éves Cask Strength itókáját: ezt a Campbeltowni csodát 56,2%-on palackozták, és hihetetlen ízturbulenciával van megáldva. Érdemes tesztelni.

 A rum-fanok pedig lecsaphatnak a Rum Matusalemre, amelynek érlelési és keverési eljárása a solera eljáráson alapszik. Nem véletlen, hogy egy többszörösen díjnyertes rumról van szó.

Aki szeretne elmélyülni a ginek világában, azoknak „A gin szelleme” című könyvet ajánljuk. Ez az ital az utóbbi években rohamos népszerűségnek örvend, újra reneszánszukat élik. Tarts lépést a trendi italmárkákkal, ismerd meg közelebbről a gineket.

 

 

Tavaszindító inspirációk:

Maker's Mark (0,7 l, 45%)

Rum Matusalem Solera No. 10 (0,7 l, 40%)

Jack Daniel's Gentleman Jack (0,7 l, 40%)

Vittorio D'Alberto & Davide Terziotti - A gin szelleme

Charles Maclean: Whiskyvilág - A legjobb lepárlók rejtett titkai

Springbank 12 éves Cask Strength (0,7 l, 56,2%)

 

További akciós termékeinket itt találod: ÖSSZES AKCIÓS TERMÉK

Ha kedvet kaptál a könyvekhez, itt éred el őket.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.