Hírek

TAVASZI NAGY ITALVÁLASZTÓ AKCIÓ

Kimaxoljuk a májust - csak bírd követni! Indul tavaszi nagy Italválasztó Akciónk is!

A tavasz legszebb hónapjában is habzsoljuk az élvezeteket és a jobbnál jobb italokat. Sok mindennel készültünk, csak győzd követni az eseményeket.

Május nem is indulhatna jobban, mint az ingyenes kiszállítási nappal május 1-jén. Rendelj aznap 10.000 Ft felett és ingyen visszük a csomagod.

Májusban teljesen új akciós kínálattal jelentkezünk, számos italkategóriából közel kétszáz minőségi itallal.

Május 3-5. között Cinco de Mayo villámakciót tartunk, amivel a tequila és mezcal rajongóinak szeretnénk kedvezni.

Nagy örömünkre május 5-én pedig – szó szerint – több ezer kilométer megtétele után begördül hozzánk a GoodSpirit Shop Belváros üzlet elé a Kilchoman Land Roverje  sok-sok finomsággal és meglepetéssel. Ezt az eseményt sem érdemes kihagyni!

A Kentucky Derby alkalmából május 6-9.  között bourbon whiskey villámakciót tartunk, aminek pedig a bourbonkedvelők örülhetnek. És ezzel még közel sincs vége a nyalánkságoknak. ugyanis májusban vár még rátok a World Cocktail Day és a World Whisky Day is, de ezekről a kiemelt eseményekről később adunk részletes információkat. 

Ha a Föld Napja akciónkban szert tettél üzleteinkben vászontáskára, akkor ezt a kedvezményes lehetőséget se hagyd ki: 2023 május 2-9.
2023 május 2. és 9. között GoodSpirit üzleteinkben 12%, C+C boltunkban 9% kedvezménnyel vásárolhatsz a Föld Napja promócióban megszerezett vászontáskáddal. Segítsünk bolygónkon! Figyelem! Más kedvezménnyel nem összevonható! Ha vászontáskát használsz, nemcsak te, de az egész bolygó jól jár.
 

TAVASZI NAGY ITALVÁLASZTÓ AKCIÓ

Májusi, internetes akciós kínálatunk 2023. április 27-től május 31-ig érvényes, vagy a készlet erejéig. A változtatás jogát fenntartjuk.