Hírek

Találd meg a Kilchomannal az Islay-alteregódat

2023. szeptember 28-tól egészen 2023. október 27-ig, a Whisky Show-ig tart Kilchoman akciónk! A fenti időszakban webáruházunkban és üzleteinkben a Machir Bay és a Sanaig 10%-os kedvezménnyel szerezhető be, és még ajándékot is kaphatsz!

Akik 1 db Machir Bay-t és 1 db Sanaigot  is vásárolnak együtt, azok 1 db pólót választhatnak ajándékba üzleteinkben a készlet erejéig, és kapnak még egy minőségi Farmer posztert is a készlet erejéig.

Fisher poló (fehér póló kék hajó mintával, egy méret)
Farmer póló (fehér póló lila traktor mintával, egy méret)

Online rendelés esetén meglepetés lesz, hogy milyen ajándékot kapnak a fenti két terméket rendelők. (Az alábbi meglepetésajándékok valamelyikére számíthatnak: Kilchoman kék flaska, Kilchoman szőtt, vászon táska, Fisher vagy Farmer póló.)

Farmer VS. halász 

Mit gondolsz, te egy Kilchoman Machir Bay kedvelő Islay halász vagy inkább, vagy pedig egy Kilchoman Sanaig rajongó Islay farmer? Találd meg az Islay-alteregódat a következő rövid teszt segítségével, és oszd meg az eredményt a #kilchoman hashtaggel! 
Farmer vagy halász – TESZT

 

A GoodSpirit Belváros üzletünkben szeptember 29-tól október 5-ig meg is lehet kóstolni a Machir Bay-t és Sanaigot  a készlet erejéig, 18 életévüket betöltött vásárlóknak. Úgyhogy érdemes hozzánk betérni!

Kilchoman Akció még a Whisky Show-n is!
Kilchoman Akciónk záróeseményére az idei Whisky Show-n kerül sor, ugyanis aki a rendezvény helyszínén (2023. október 28-29) a Whisky Shopban Machir Bay-t vagy Sanaigot vásárol, az a terméknek megfelelő (Machir Bay = Fisher poló, Sanaig = Farmer póló) pólót kap ajándékba a készlet erejéig.

MÉG TÖBB KILCHOMAN