Hírek

ST. PATRICK'S DAY – VILLÁMAKCIÓ – 2022. március 14-20.

Ahogy megszokhattátok, a WhiskyNetnél a március Írországról és az ír whiskey-ről szól. Most Villámakcióval ünneplünk: 2022. március 14-20.

Ki volt Szent Patrik, és miért ünneplik az írek?

Az ír legenda szerint nem sokkal az után, hogy Szent Patrik megérkezett Írországba, tüzet gyújtott a Slane nevű városhoz közel eső domboldalon: ezzel tette közhírré, hogy mostantól az Úr igéje uralkodik a sziget felett. A helyi királynak nem tetszett Patrik ténykedése és az Úr magasztalása, ezért szólt fogdmegjeinek, hogy bírják jobb belátásra Patrikot, és távozzon az országból, hiszen ott csakis ő lehet az úr, senki más.

AZ AKCIÓBAN SZEREPLŐ TERMÉKEK LISTÁJA!

ST. PATRICK’S DAY – VILLÁMAKCIÓ 2022. március 14-20-ig (webáruházunkban és üzleteinkben)

AZ AKCIÓBAN SZEREPLŐ TERMÉKEK LISTÁJA ITT ÉRHETŐ EL!

A druidák azonban figyelmeztették a királyt, hogy bánjon szépen Szent Patrikkal, mert az ő hatalma túl fogja élni az ír uralkodókat. Szent Patrik úgy magyarázta el a királynak a Szentháromság jelentőségét, hogy lehajolt és a lába előtt sarjadó lóherékből leszakajtott egyet: a három zöld levelecskét használta szimbólumként. A király Szent Patrik mondandójának hatása alá került és megenyhült. Attól kezdve egész máshogy bánt Szent Patrikkal.

A háromlevelű lóhere gyakran feltűnik az írek zászlóján és az írek térképén is. Jó tudni, hogy Írország védőszentjének, Szent Patriknak a napja egyben ír nemzeti ünnep is.

Szent Patrik napját szerte a világban sok helyen és sokféleképpen ünneplik.

Így márciusban mi is megemlékezünk Írország védőszentjéről, aki minden bizonnyal nem fogyaszthatott olyan kiváló italokat, mint amilyenek az ír portfóliókban elérhetők.
 

GoodSpirit Shop Belváros

Dugómentes napok - Szent Patrik-napok 2022. 03.16.-03.19.

Aki betér a GoodSpirit Shop Belváros (V. ker. Veres Pálné utca 7.) üzletünkbe a fenti dátum között, azt meginvitálunk egy dram ír whiskey-re, aki pedig 10.000.- Ft felett vásárol, az további kettő dramra még a vendégünk. Vagyis, akár három tételt is megkóstolhatsz...

Nem tudod, hogy mi az a DRAM? Gyere el, és azt is elmondjuk ?

 

ÍR WHISKEY VILLÁMAKCIÓ – 2022. 03.14. – 03.20.

ST. PATRICK'S DAY – VILLÁMAKCIÓNK 2022. március 14-20-ig vagy a készlet erejéig érvényes, webáruházunkban és üzleteinkben egyaránt.