Hírek

St. David’s Day - Penderyn villámakció – március 1.

Szent Dávid napjának tiszteletére egynapos Villámakciót tartunk. Szerezd be most kedvezményesen kedvenc walesi whiskydet.

A walesiek nemzeti ünnepe a Szent Dávid nap (St. David’s Day), amelyet évszázadok óta ünnepelnek nem csupán Walesben, hanem a világ más szegletében is.

A WhiskyNet többezres whiskykínálatában egyetlen walesi whisky van, a Penderyn, amelyet a helyiek walesi aranyként (Wales Gold) tisztelnek. A dinamikusan fejlődő walesi whisky már több nemzetközi elismerést is bezsebelt, és időről időre nagyon ígéretes palackozásokkal jelentkeznek.


Penderyn villámakció – 2023. március 1.
A tavasz első hónapját nem is kezdhetnénk jobban, mint a walesi arannyal. A WhiskyNet kínálatában lévő több Penderyn palackozás is akciósan elérhető lesz 2023 március 1-jén. 

VILLÁMAKCIÓ - MÁRCIUS 1


Tudtad?

Már több éve Walesben is van magyar Wales Hét, amely Szent Dávid-napja közelében kerül megrendezésre. Ezen az eseménysorozat a walesi üzleti és kulturális élet krémjét mutatja be világszerte.
2023-ban a kéthetes rendezvény február 20. és március 6. között zajlik az alábbi programokkal.
videóinterjú-sorozat - oktatási lehetőségek Walesről 
walesi-magyar koncert a Pest megyei Törökbálinton
Montgomery testvérvárosa, Kunágota "Walesi-napot" szervez a helyi iskolában

Érdekesség:
2021-ben a walesi zászló színeiben világítottak ki a Lökösháza közelében található Bréda kastélyt., amiről még a BBC  is beszámolt. 

A Penderyn felívelő pályájáról pedig ebben a blogbejegyzésben  olvashatsz.