A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Tamnavulin Tempranillo Cask (1 l, 40%)

17 990 Ft

Tamnavulin Tempranillo Cask (1 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN
A Tamnavulin vörösboros hordókban finiselt kiadása elegáns speyside-i whisky
Tovább olvasom

Tamnavulin Tempranillo Cask (1 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

17 990 Ft (47,22 EUR)
17 990 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
19 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
TAMNAVULIN
Hordótípus
Bourbon, vörösboros
Illat
Aromagazdag pirosbogyós gyümölcsök, feketeribizli és gyümölcsös sütemény vaníliával és karamellával.
Íz
Füge, juharszirup és karamellizált alma, amelyhez őszibarack, csokoládé ganache és egy csipet kávé társul.
Gyártó
TAMNAVULIN
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Brand
Tamnavulin
Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
TAMNAVULIN
Hordótípus
Bourbon, vörösboros
Illat
Aromagazdag pirosbogyós gyümölcsök, feketeribizli és gyümölcsös sütemény vaníliával és karamellával.
Íz
Füge, juharszirup és karamellizált alma, amelyhez őszibarack, csokoládé ganache és egy csipet kávé társul.
Gyártó
TAMNAVULIN
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Brand
Tamnavulin

Leírás

A lepárló megközelítéskor derül ki, hogy a lepárló nem fogad vendégeket, értsd nincs látogatóközpontja. Ez nem holmi udvariatlanság, hanem emlékeztet minket arra, hogy a whiskylepárlók bizony nem a turisták szórakoztatására jöttek létre, hanem azért, hogy whiskyt készítsenek a különböző blending házaknak. Szerencsére ma már szinte az összes skót lepárló nedűjét élvezhetjük single maltként is. Mint például a Livet folyó völgyében másodikként megnyílt lepárló, a Tamnavulin eme whiskyjét, amely az amerikai tölgyhordós érlelés után a Tempranillo spanyol vörösbor hordóiban pihent még egy kicsit, hogy a savgazdag bor karaktere ellensúlyozza a Tamnavulin lágy, gyümölcsös párlatát.

A lepárló megközelítéskor derül ki, hogy a lepárló nem fogad vendégeket, értsd nincs látogatóközpontja. Ez nem holmi udvariatlanság, hanem emlékeztet minket arra, hogy a whiskylepárlók bizony nem a turisták szórakoztatására jöttek létre, hanem azért, hogy whiskyt készítsenek a különböző blending házaknak. Szerencsére ma már szinte az összes skót lepárló nedűjét élvezhetjük single maltként is. Mint például a Livet folyó völgyében másodikként megnyílt lepárló, a Tamnavulin eme whiskyjét, amely az amerikai tölgyhordós érlelés után a Tempranillo spanyol vörösbor hordóiban pihent még egy kicsit, hogy a savgazdag bor karaktere ellensúlyozza a Tamnavulin lágy, gyümölcsös párlatát.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.