A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Knockando 12 éves (0,7 l, 43%)

16 390 Ft

Knockando 12 éves (0,7 l, 43%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
"Cnoc-an-dhu", egy ősi kelta kifejezés, jelentése: "Kis Fekete-hegy"
Tovább olvasom

Knockando 12 éves (0,7 l, 43%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

16 390 Ft (41,99 EUR)
23 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
17 490 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Lepárlás éve
1999  
Érlelési idő
12 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
KNOCKANDO
Hordótípus
Bourbon
Illat
Friss mandula.
Íz
Gyümölcsös, malátás édesség.
Gyártó
KNOCKANDO
Brand
Knockando
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Lepárlás éve
1999  
Érlelési idő
12 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
KNOCKANDO
Hordótípus
Bourbon
Illat
Friss mandula.
Íz
Gyümölcsös, malátás édesség.
Gyártó
KNOCKANDO
Brand
Knockando
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside

Leírás

"Cnoc-an-dhu", egy ősi kelta kifejezés, jelentése: "Kis Fekete-hegy" A Spey folyó partján található azonos nevű falucska mellett fekvő lepárló, több mint 100 éve, 1898 óta ontja magából az "élet vizét".

A 12 éves Knockando minden cseppje a lepárlást követően minimum 12 évet töltött a tölgyfahordóban. Így alakul ki a párlat klasszikus, elegáns ízvilága, melyet még egyedibbé tesz a speyside-i whiskyk alapvető gyümölcsös jellege.

A Knockando specialitása, az alapítás óta megmaradt tradíció, miszerint minden egyes palack malátawhisky, kizárólag egyetlen év (szezon) során készült párlatot tartalmaz. Ez a hagyomány még azokból az időkből maradt fent, amikor a whiskylepárlás még szezonális tevékenység volt és a whisky csak az őszi és téli hónapokban készült. A hagyomány máig fennmaradt, a Knockando palackok címkéjén mindig megtalálható az évszám, amely a lepárlás évét jelöli.

 

 

"Cnoc-an-dhu", egy ősi kelta kifejezés, jelentése: "Kis Fekete-hegy" A Spey folyó partján található azonos nevű falucska mellett fekvő lepárló, több mint 100 éve, 1898 óta ontja magából az "élet vizét".

A 12 éves Knockando minden cseppje a lepárlást követően minimum 12 évet töltött a tölgyfahordóban. Így alakul ki a párlat klasszikus, elegáns ízvilága, melyet még egyedibbé tesz a speyside-i whiskyk alapvető gyümölcsös jellege.

A Knockando specialitása, az alapítás óta megmaradt tradíció, miszerint minden egyes palack malátawhisky, kizárólag egyetlen év (szezon) során készült párlatot tartalmaz. Ez a hagyomány még azokból az időkből maradt fent, amikor a whiskylepárlás még szezonális tevékenység volt és a whisky csak az őszi és téli hónapokban készült. A hagyomány máig fennmaradt, a Knockando palackok címkéjén mindig megtalálható az évszám, amely a lepárlás évét jelöli.

 

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.