A #7418-as számú hordó egy puncheon méretű oloroso sherryhordó volt. A 28 évig érlelődött whisky 54,8%-on került palackba, 654 darabos limitációval.
A lepárlás dátuma 1992. november 13.
Illatban a régi tölgyfa, feketebogyós gyümölcsök, muscovado cukor, narancs és mazsola. Ízében a szilva, szőlő, pörkölt dió, méz, fahéj és mogyoró jellemzi.
A Glendronach érlelőraktáraiban a sherryhordók egész arzenáljából válogathatnak. Barrel (kb. 225l), hogshead (kb. 250l), butt (500l) méretű sherryhordók egyaránt találhatóak náluk, melyek között 1968 körüliek is vannak. Dr. Rachel Barrie master blender csak a legjobb hordókból válogat a Cask Bottling sorozathoz, amelyek a lepárló legjobb arcát mutatják, természetes hordóerősségen. A sorozat 19. kiadásában (Batch 19.) a Pedro Ximenez és az Oloroso sherryé a főszerep. A Cask Bottling kiadások mindegyike természetes színű és nem hűtve szűrt.
A #7418-as számú hordó egy puncheon méretű oloroso sherryhordó volt. A 28 évig érlelődött whisky 54,8%-on került palackba, 654 darabos limitációval.
A lepárlás dátuma 1992. november 13.
Illatban a régi tölgyfa, feketebogyós gyümölcsök, muscovado cukor, narancs és mazsola. Ízében a szilva, szőlő, pörkölt dió, méz, fahéj és mogyoró jellemzi.
A Glendronach érlelőraktáraiban a sherryhordók egész arzenáljából válogathatnak. Barrel (kb. 225l), hogshead (kb. 250l), butt (500l) méretű sherryhordók egyaránt találhatóak náluk, melyek között 1968 körüliek is vannak. Dr. Rachel Barrie master blender csak a legjobb hordókból válogat a Cask Bottling sorozathoz, amelyek a lepárló legjobb arcát mutatják, természetes hordóerősségen. A sorozat 19. kiadásában (Batch 19.) a Pedro Ximenez és az Oloroso sherryé a főszerep. A Cask Bottling kiadások mindegyike természetes színű és nem hűtve szűrt.