A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Benromach Peat Smoke 2012 (0,7L / 46%)

18 990 Ft

Benromach Peat Smoke 2012 (0,7L / 46%)

NINCS KÉSZLETEN
A Benromach kifejezetten füstös kiadásának 2012-es lepárlású kiadása.
Tovább olvasom
Közepesen füstös

Benromach Peat Smoke 2012 (0,7L / 46%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

18 990 Ft (49,84 EUR)
27 129 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
20 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Lepárlás éve
2012  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
GORDON & MACPHAIL
Gyártó
BENROMACH
Brand
Benromach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Lepárlás éve
2012  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
GORDON & MACPHAIL
Gyártó
BENROMACH
Brand
Benromach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside

Leírás

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad.

A Benromach megújult  megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek már a 2012-es verziója is elérhetővé vált. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz hasonlóak, füstös máglya zsarátnokjával zárva.

 

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad.

A Benromach megújult  megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek már a 2012-es verziója is elérhetővé vált. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz hasonlóak, füstös máglya zsarátnokjával zárva.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.