A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Benromach Organic 2012 (0,7l, 46%)

17 790 Ft

Benromach Organic 2012 (0,7l, 46%)

NINCS KÉSZLETEN
A világ első tanúsítvánnyal rendelkező, organikus single maltjának 2012-es lepárlása.
Tovább olvasom

Benromach Organic 2012 (0,7l, 46%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

17 790 Ft (45,83 EUR)
25 415 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
18 890 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Lepárlás éve
2012  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
GORDON & MACPHAIL
Gyártó
BENROMACH
Brand
Benromach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Lepárlás éve
2012  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
GORDON & MACPHAIL
Gyártó
BENROMACH
Brand
Benromach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside

Leírás

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach lepárló az utóbbi években sorra jelenteti meg újabb és újabb palackozásait. 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad.

Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét az Organic kiadás, amelynek jelenleg a 2012-ben lepárolt verziója érhető el. A világ első tanúsítvánnyal rendelkező, organikus single maltja. Gyártását az elejétől a végéig - a nyersanyagoktól kezdve a lepárláson és érlelésen keresztül a palackozásig - szigorúan ellenőrzi a legbefolyásosabb, környezettudatos termékeket támogató brit szervezet, a The Soil Association.

Legfontosabb alapanyagok: a friss forrásvíz a közeli Romach-hegység forrásából, a legfinomabb bio árpa, és emellett még arra is figyelnek, hogy az amerikai tölgyfahordókhoz felhasznált fa olyan erdőből származzon, amely bizonyítottan környezetbarát gazdálkodást valósít meg.

Első töltésű tölgyfahordóban érlelik, édes, malátás jegyeket hoz, tejszínes bors, banán, kávé és kakaó ízekkel.

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach lepárló az utóbbi években sorra jelenteti meg újabb és újabb palackozásait. 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad.

Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét az Organic kiadás, amelynek jelenleg a 2012-ben lepárolt verziója érhető el. A világ első tanúsítvánnyal rendelkező, organikus single maltja. Gyártását az elejétől a végéig - a nyersanyagoktól kezdve a lepárláson és érlelésen keresztül a palackozásig - szigorúan ellenőrzi a legbefolyásosabb, környezettudatos termékeket támogató brit szervezet, a The Soil Association.

Legfontosabb alapanyagok: a friss forrásvíz a közeli Romach-hegység forrásából, a legfinomabb bio árpa, és emellett még arra is figyelnek, hogy az amerikai tölgyfahordókhoz felhasznált fa olyan erdőből származzon, amely bizonyítottan környezetbarát gazdálkodást valósít meg.

Első töltésű tölgyfahordóban érlelik, édes, malátás jegyeket hoz, tejszínes bors, banán, kávé és kakaó ízekkel.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.