Ingyenes szállítás

Invergordon 29 éves 1988 - Strawberry Fondant Icing - Wemyss (0,7 l, 46%)

KIFUTOTT
43 990 Ft

Invergordon 29 éves 1988 - Strawberry Fondant Icing - Wemyss (0,7 l, 46%)

0 ÉRTÉKELÉS
KIFUTOTT
Édes, habos és csábító aromák, akárcsak egy sütemény!
Tovább olvasom
Nem hűtve szűrt termék

Invergordon 29 éves 1988 - Strawberry Fondant Icing - Wemyss (0,7 l, 46%)

0 ÉRTÉKELÉS
KIFUTOTT

Online bruttó ár

43 990 Ft
62 843 Ft/l

Bolti ár

GoodSpirit shopban
46 990 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Lepárlás éve
1988  
Érlelési idő
29 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
WEMYSS
Palackozás éve
2017
Illat
Nagyon édes és csábító, amiben porcukros karamell szósz gyümölcsös jegyekkel (szeletelt alma, nektarin, őszibarack és érett dinnye) fonódik össze.
Íz
Bogyós gyümölcsök fanyar aromái érzékelhetők, amiket - mint máz a süteményt – körbevesz egy kis epres cukormáz. A whisky könnyű, pezsgő, mégis erőteljes élményt nyújt!
Lecsengés
Fás jegyek, majd elegáns fűszeresség bukkan fel egyensúlyt teremtve az ital korábbi édes élményével.
Gyártó
INVERGORDON
Kifutott termék
Igen
Brand
Wemmys
Italkategória
Skót Single Grain Whisky
Régió
Lowland
Lepárlás éve
1988  
Érlelési idő
29 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
WEMYSS
Palackozás éve
2017
Illat
Íz
Lecsengés
Gyártó
INVERGORDON
Kifutott termék
Igen
Brand
Wemmys
Italkategória
Skót Single Grain Whisky
Régió
Lowland

Leírás

A Wemyss a független palackozásainak mindig beszédes fantázianevet ad, amire egy tökéletes példa ez a 29 éves Invergordon kiadás. Ezt az italt is az őt legjobban jellemző karakterekről keresztelték el "Strawberry Fondant Icingra": édes, habos és csábító epres aroma, amelyet könnyedén körülölel az egyáltalán nem tolakodó fanyarság. Kerek, édes és imádni való, akár csak a gyümölcstorta maga!

A Wemyss (ejtsd: 'vimsz') egy független palackozó társaság, amelyet nem kötnek szigorú pénzügyi, avagy mennyiségi elvárások úgy, mint az iparág más szereplőit, ezért figyelmét maximálisan a minőségre tudja irányítani. A lepárlók hordóit gondos válogatásnak vetik alá (ebben nemcsak whiskys, hanem boros múltjuk is sokat segít), és csak a nagyon jó minőségűeket veszik meg, hogy aztán blended (legtöbbször malt) whiskyt alkossanak belőlük, a jók között is a legjobbakat pedig single cask palackozásokként jelentetik meg.

 

A kiválasztási folyamat során a csapat (nosing panel) az aromajegyek alapján értékeli az adott hordó tartalmát, a munkát pedig az a Charlie Maclean vezeti, aki már 10 könyvet is jegyez a témában és a whiskyipar egyik legelismertebb szakembere.

A Wemyss a független palackozásainak mindig beszédes fantázianevet ad, amire egy tökéletes példa ez a 29 éves Invergordon kiadás. Ezt az italt is az őt legjobban jellemző karakterekről keresztelték el "Strawberry Fondant Icingra": édes, habos és csábító epres aroma, amelyet könnyedén körülölel az egyáltalán nem tolakodó fanyarság. Kerek, édes és imádni való, akár csak a gyümölcstorta maga!

A Wemyss (ejtsd: 'vimsz') egy független palackozó társaság, amelyet nem kötnek szigorú pénzügyi, avagy mennyiségi elvárások úgy, mint az iparág más szereplőit, ezért figyelmét maximálisan a minőségre tudja irányítani. A lepárlók hordóit gondos válogatásnak vetik alá (ebben nemcsak whiskys, hanem boros múltjuk is sokat segít), és csak a nagyon jó minőségűeket veszik meg, hogy aztán blended (legtöbbször malt) whiskyt alkossanak belőlük, a jók között is a legjobbakat pedig single cask palackozásokként jelentetik meg.

 

A kiválasztási folyamat során a csapat (nosing panel) az aromajegyek alapján értékeli az adott hordó tartalmát, a munkát pedig az a Charlie Maclean vezeti, aki már 10 könyvet is jegyez a témában és a whiskyipar egyik legelismertebb szakembere.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.