A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Glendronach Port Wood (0,7 l, 46%)

22 990 Ft

Glendronach Port Wood (0,7 l, 46%)

NINCS KÉSZLETEN
A GlenDronach Port Woodot egy második, portugáliai Douro-völgyből származó legkiválóbb portói hordókban való tároláson keresztül (még tovább) érlelik. Ízvilágában felfedezhető szedres és sült almás morzsasüti frissen sült mézeskalácssal, hátterében sült narancs és fekete cseresznye.
Tovább olvasom

Glendronach Port Wood (0,7 l, 46%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

22 990 Ft (59,58 EUR)
32 843 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
24 490 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
BROWN-FORMAN
Palackozás éve
2019
Hordótípus
Sherry, portói
Illat
Lenyűgöző szilva, feketeszeder és eperlekvár, amelyre cseresznyevirág és lonc, szantálfa és gyömbér rakódik.
Íz
Gazdag gyümölcsösség jellemzi. Áfonya, sült alma, friss mézeskalács, sült narancs és feketecseresznye.
Lecsengés
Narancshéj, mazsola, cseresznyés süti, gazdag gyümölcsös lecsengés.
Gyártó
GLENDRONACH
Brand
Glendronach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Highland
Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
BROWN-FORMAN
Palackozás éve
2019
Hordótípus
Sherry, portói
Illat
Lenyűgöző szilva, feketeszeder és eperlekvár, amelyre cseresznyevirág és lonc, szantálfa és gyömbér rakódik.
Íz
Gazdag gyümölcsösség jellemzi. Áfonya, sült alma, friss mézeskalács, sült narancs és feketecseresznye.
Lecsengés
Narancshéj, mazsola, cseresznyés süti, gazdag gyümölcsös lecsengés.
Gyártó
GLENDRONACH
Brand
Glendronach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Highland

Leírás

A GlenDronach Port Woodot a XIX. században Skóciába importált, portói hordók ihlették meg. Az 1800-as években a portói "kötelező" volt, és a jó állapotú, de már használt portói hordók közül nem egy utazott Portugáliából, a Douro folyón keresztül a skót nemesi borospincékbe. Bár azóta jó pár év eltelt, Portugália fenséges Douro-völgye még mindig a kivételes portóijáról híres. Ezért kiválasztottunk néhányat a legjobb portói hordók közül, hogy a GlenDronach-ot ezekben egy második, hároméves érlelési időszakon keresztül érleljük. Lepárlómesterünk nagy hozzáértéssel kombinálta össze az ezekből származó whiskyket, hogy egy tízéves, gyümölcsökkel teli italt hozzon létre, amelyben az érett bogyós gyümölcsök egymásutánja egy kizárólag erre a whiskyre jellemző hosszan elnyúló lecsengést biztosítson.  

Az évszázados, hagyományos, generációkon átívelő whiskykészítési eljárásokkal készül ma is a GlenDronach. A gazdag, testes párlat először a lepárlóra annyira jellemző Pedro Ximenez és Oloroso sherryhordókban érlelődik, majd a legjobb portóis hordók adnak neki otthont. Mindez összesen 10 évig tart, hogy aztán a keverőmester a legjobb hordókból megalkothassa a Glendronach PortWood kiadást.

A GlenDronach Port Woodot a XIX. században Skóciába importált, portói hordók ihlették meg. Az 1800-as években a portói "kötelező" volt, és a jó állapotú, de már használt portói hordók közül nem egy utazott Portugáliából, a Douro folyón keresztül a skót nemesi borospincékbe. Bár azóta jó pár év eltelt, Portugália fenséges Douro-völgye még mindig a kivételes portóijáról híres. Ezért kiválasztottunk néhányat a legjobb portói hordók közül, hogy a GlenDronach-ot ezekben egy második, hároméves érlelési időszakon keresztül érleljük. Lepárlómesterünk nagy hozzáértéssel kombinálta össze az ezekből származó whiskyket, hogy egy tízéves, gyümölcsökkel teli italt hozzon létre, amelyben az érett bogyós gyümölcsök egymásutánja egy kizárólag erre a whiskyre jellemző hosszan elnyúló lecsengést biztosítson.  

Az évszázados, hagyományos, generációkon átívelő whiskykészítési eljárásokkal készül ma is a GlenDronach. A gazdag, testes párlat először a lepárlóra annyira jellemző Pedro Ximenez és Oloroso sherryhordókban érlelődik, majd a legjobb portóis hordók adnak neki otthont. Mindez összesen 10 évig tart, hogy aztán a keverőmester a legjobb hordókból megalkothassa a Glendronach PortWood kiadást.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.