Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.
A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.
2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad. Contrasts név alatt érkezik a Peat Smoke és az Organic
Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek a 2009-ben lepárolt verziója mellett már a 2010-es is elérhetővé vált. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz hasonlóak, füstös máglya zsarátnokjával zárva.
A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.
A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.
2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad. Contrasts név alatt érkezik a Peat Smoke és az Organic
Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek a 2009-ben lepárolt verziója mellett már a 2010-es is elérhetővé vált. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz hasonlóak, füstös máglya zsarátnokjával zárva.