-10%

Benromach Peat Smoke 2009 NEW EDITION (0,7l, 46%)

NINCS KÉSZLETEN
16 590 Ft
14 890 Ft

Benromach Peat Smoke 2009 NEW EDITION (0,7l, 46%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el a Benromach nevesítetten is füstös whiskyjét.
Tovább olvasom
Közepesen füstös

Benromach Peat Smoke 2009 NEW EDITION (0,7l, 46%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

16 590 Ft
14 890 Ft
21 272 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
17 690 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Lepárlás éve
2009  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
GORDON & MACPHAIL
Gyártó
BENROMACH
Brand
Benromach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Díjnyertes
Igen
Lepárlás éve
2009  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
GORDON & MACPHAIL
Gyártó
BENROMACH
Brand
Benromach
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Speyside
Díjnyertes
Igen

Leírás

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach lepárló az utóbbi években sorra jelenteti meg újabb s újabb palackozásait. 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad.

Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek jelenleg a 2009-ben lepárolt verziója érhető el. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz vezetnek, füstös máglya-parázzsal zárva.

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach lepárló az utóbbi években sorra jelenteti meg újabb s újabb palackozásait. 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad.

Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek jelenleg a 2009-ben lepárolt verziója érhető el. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz vezetnek, füstös máglya-parázzsal zárva.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.