Hírek

Sikerek az általunk támogatott alapítványoknál - beszámolók

Örömmel értesítünk benneteket, hogy az általunk támogatott alapítványok és szervezetek szép sikereket értek el a WhiskyNet Adományprogram segítségével. Adományoddal másokon segíthetsz. Tedd meg, ha megteheted!

 

WhiskyNet Adományprogram

Robert Burns International Foundation (RBIF) – beszámoló 2022.

Csecsemő- és Gyermekosztály a Mezőtúri Kórház

2022-ben a Robert Burns International Foundation (RBIF) kkv-szponzorációs programjának részeként köszönetüket fejezik ki a WhiskyNetnek és tulajdonosainak Szatmári Katinak és  Sziget Zsoltnak, hogy a WhiskyNet Adományprogramja támogatta a  RBIF munkáját.

A WhiskyNet vásárlói által az online vásárlásaikkal nagylelkűen összegyűjtött pénzből Mezőtúri Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályán sikerült egy légkondicionáló berendezést vásárolni és kiépíteni, ezzel kényelmesebbé és komfortosabbá téve az osztály működését.

 "Egy beteg, lázas gyermek számára sokkal megnyugtatóbb, ha megfelelő hőmérsékletű helyiségben tartózkodik a kórházban, mint egy meleg, levegőtlen, párás környezetben. Az RBIF egy modern, nagy hatékonyságú hűtő-fűtő klímaberendezés beszerzésével segített nekünk ennek biztosításában." - mondta Antal Ferenc főorvos.

Az adomány fennmaradó részéből vérnyomásmérő mandzsettákat és más orvosi eszközöket vásároltak, amelyek elengedhetetlenek az újszülöttek napi ellátásához. Köszönik szépen a támogatásokat!

 

Igazgyöngy Alapítvány beszámoló 2022.

Az Igazgyöngy Alapítvány több alkalommal is vissza nem térítendő támogatásokat kapott a WhiskyNettől, amelyet a szociális helyzetből adódó hátrányok kompenzálására, felzárkóztatásra használtuk fel.

A támogatást négy területen használtuk fel. Tíz tanulónk esetében az iskolába az államilag kötelezően előírt térítési díj befizetésére fordítottuk, három esetben szemüveget csináltattunk belőle halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek, a nyári időszakban a táborozási költségekhez használtunk belőle a tanodatáborokban, leginkább útiköltségre, végül az augusztus végi beiskolázásban segítettünk, iskolaszereket, füzeteket vásároltunk a rászoruló gyerekeknek. Nagyon szépen köszönjük a támogatásukat, azt, hogy mellénk álltak.

 

Budapest Bike Maffia – beszámoló 2022.

A nyári hónapok legfontosabb aktivitása a "Nekünk a Balaton" volt, ennek keretei között hajléktalan/ukrán menekült családokat vittünk nyaralni a Balatonra, illetve a hajléktalanszállókon tartottunk balatoni nyaralást megidéző rendezvényeket (erről egyébként készült egy fotókiállítás is) Illetve egész évben minden héten kétszer készítenek és osztanak szendvicset önkénteseink a Vitamin kommandó keretei között, az ehhez szükséges alapanyagokat is a támogatásokból vásároljuk. Nagy segítség ez számukra, amit ezúton is köszönnek.


ÍGY TUDSZ SEGÍTENI MÁSOKON – WHISKYNET ADOMÁNYPROGRAM

Adományoddal másokon segíthetsz. Tedd meg, ha megteheted!

Köszönjük!