Ben Branson az alkotó, nem árulja el pontosan hogyan készíti, de azt lehet tudni, hogy van benne széna, borsó, menta, rozmaring, kakukkfű és komló. Azoknak, akik épp nem isznak (alkoholt), vagy sofőrök, tökéletes választás lehet a felfrissülésre például bitter lemonnal vagy sima szódával nyakon öntve, jéggel.
Az ötlet onnan származik, hogy az 1600-as években a patikusok kis rézüstöt használtak annak érdekében, hogy alkoholmentes gyógyszereket tudjanak létrehozni. A kémiai hatásokat feljegyezték Londonban The Art of Distillation név alatt 1651-ben. E könyv hatására kezdték el készíteni ezeket az italokat újra a modern korban. Ebben a kiadásban borsót, mentát, rozmaringot, kakukkfüvet és szénát használtak fel a lepárlás során. És vajon miért 108 a kódja? Átlagosan ennyi nap kell ahhoz, hogy elültessék, kinőjön és kézzel le is szedjék a borsót, amit használnak hozzá. Teljesen természetes, nincsen semmi mesterséges hozzáadott ízfokozó benne.
Ben Branson az alkotó, nem árulja el pontosan hogyan készíti, de azt lehet tudni, hogy van benne széna, borsó, menta, rozmaring, kakukkfű és komló. Azoknak, akik épp nem isznak (alkoholt), vagy sofőrök, tökéletes választás lehet a felfrissülésre például bitter lemonnal vagy sima szódával nyakon öntve, jéggel.
Az ötlet onnan származik, hogy az 1600-as években a patikusok kis rézüstöt használtak annak érdekében, hogy alkoholmentes gyógyszereket tudjanak létrehozni. A kémiai hatásokat feljegyezték Londonban The Art of Distillation név alatt 1651-ben. E könyv hatására kezdték el készíteni ezeket az italokat újra a modern korban. Ebben a kiadásban borsót, mentát, rozmaringot, kakukkfüvet és szénát használtak fel a lepárlás során. És vajon miért 108 a kódja? Átlagosan ennyi nap kell ahhoz, hogy elültessék, kinőjön és kézzel le is szedjék a borsót, amit használnak hozzá. Teljesen természetes, nincsen semmi mesterséges hozzáadott ízfokozó benne.