A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Matusalem Platino rum (0,7L / 40%)

7 990 Ft

Matusalem Platino rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Háromszoros lepárlással készülő kiváló minőségű dominikai fehér rum. Koktélok kiváló alapanyaga lehet.
Tovább olvasom

Matusalem Platino rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

7 990 Ft (20,47 EUR)
11 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 490 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MATUSALEM
Gyártó
MATUSALEM
Brand
Matusalem
Italkategória
Rum
Régió
Dominikai Köztársaság
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MATUSALEM
Gyártó
MATUSALEM
Brand
Matusalem
Italkategória
Rum
Régió
Dominikai Köztársaság

Leírás

Háromszoros lepárlással készülő kiváló minőségű dominikai fehér rum. Kristálytiszta, áttetsző színű ital, csábítóan virágos illattal és kiegyensúlyozott aromákban megbúvó szolid édes gyümölcsös zamatokkal. Lecsengésében száraz, gazdag vaníliás ízhatás bontakozik ki.

Koktélok kiváló alapanyaga lehet.

Az 1800-as évek elején spanyol telepesek - két testvér, Benjamin és Eduardo Camp és partnerük Evaristo Alvarez - telepedtek le Kubában. Titkos receptjükre és a híres spanyol sherry / brandy gyártási metódusokra alapozva hozták létre rum lepárlójukat. A Matusalem Rum név 1872-ben született. Esto es mas viejo que Matusalem, azaz idősebb, mint Matuzsálem, utalás a rum készítésére, érlelésére. A történelem viszályai sem tudták megrengetni a márkát. Túlélte a függetlenedő Kuba viszályait, erőt merített az amerikai szesztilalom, azaz a "Koktélok Arany Korszaka"-ból. 1956-ban véget ért egy korszak, a család száműzetésre kényszerült. 1997-ig kellett várni, amikor Dr. Claudio Alvarez az alapító ükunokája feltámasztja a legendás márkát. A jelenlegi felállás szerint a cégközpont Miamiban, a rum gyártása és palackozása Santiagoban valamint a Dominikai Köztársaságban folyik, ahol a talaj, a klíma és a cukornád minősége ötvözve a családi receptúrával garantálja az eredeti minőséget.

Mitől is különleges rum a Matusalem?
Legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása és több mint 100 éve változatlan családi recept és eljárás használata. Más rumoktól eltérően, a Matusalem érleli a legtisztább, legfinomabb lepárolt alkoholt. Ezáltal minimálisra csökken a rum amil-alkohol tartalma, amelyet a másnaposság és fejfájás fő okozójának tartanak. A Matusalem érlelési és keverési eljárása a Solera eljáráson alapszik, amelyet először e termék készítése során adaptáltak a rumokra is. Jelenleg összesen 6 rumnál használják ezt az eljárást a világon. Többszörös díjnyertes rum. Kuba legendás prémium rum márkája.
Érlelése az ún. solera eljárással történik, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül. Ebben az eljárásban a legidősebb összetevők 23 évet töltenek hordóban.

Háromszoros lepárlással készülő kiváló minőségű dominikai fehér rum. Kristálytiszta, áttetsző színű ital, csábítóan virágos illattal és kiegyensúlyozott aromákban megbúvó szolid édes gyümölcsös zamatokkal. Lecsengésében száraz, gazdag vaníliás ízhatás bontakozik ki.

Koktélok kiváló alapanyaga lehet.

Az 1800-as évek elején spanyol telepesek - két testvér, Benjamin és Eduardo Camp és partnerük Evaristo Alvarez - telepedtek le Kubában. Titkos receptjükre és a híres spanyol sherry / brandy gyártási metódusokra alapozva hozták létre rum lepárlójukat. A Matusalem Rum név 1872-ben született. Esto es mas viejo que Matusalem, azaz idősebb, mint Matuzsálem, utalás a rum készítésére, érlelésére. A történelem viszályai sem tudták megrengetni a márkát. Túlélte a függetlenedő Kuba viszályait, erőt merített az amerikai szesztilalom, azaz a "Koktélok Arany Korszaka"-ból. 1956-ban véget ért egy korszak, a család száműzetésre kényszerült. 1997-ig kellett várni, amikor Dr. Claudio Alvarez az alapító ükunokája feltámasztja a legendás márkát. A jelenlegi felállás szerint a cégközpont Miamiban, a rum gyártása és palackozása Santiagoban valamint a Dominikai Köztársaságban folyik, ahol a talaj, a klíma és a cukornád minősége ötvözve a családi receptúrával garantálja az eredeti minőséget.

Mitől is különleges rum a Matusalem?
Legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása és több mint 100 éve változatlan családi recept és eljárás használata. Más rumoktól eltérően, a Matusalem érleli a legtisztább, legfinomabb lepárolt alkoholt. Ezáltal minimálisra csökken a rum amil-alkohol tartalma, amelyet a másnaposság és fejfájás fő okozójának tartanak. A Matusalem érlelési és keverési eljárása a Solera eljáráson alapszik, amelyet először e termék készítése során adaptáltak a rumokra is. Jelenleg összesen 6 rumnál használják ezt az eljárást a világon. Többszörös díjnyertes rum. Kuba legendás prémium rum márkája.
Érlelése az ún. solera eljárással történik, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül. Ebben az eljárásban a legidősebb összetevők 23 évet töltenek hordóban.


0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.