A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Clairin 2018 Vaval rum (0,7L / 50,6%)

13 890 Ft

Clairin 2018 Vaval rum (0,7L / 50,6%)

NINCS KÉSZLETEN
Két termelő Clairinjának keverékéből született single cack palackozás.
Tovább olvasom
Magas alkoholtartalmú termék

Clairin 2018 Vaval rum (0,7L / 50,6%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

13 890 Ft (35,78 EUR)
19 843 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
14 590 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
50.6 %
Palackozó
VÉLIER
Gyártó
VAVAL
Brand
Clairin
Italkategória
Rum
Régió
Haiti
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
50.6 %
Palackozó
VÉLIER
Gyártó
VAVAL
Brand
Clairin
Italkategória
Rum
Régió
Haiti

Leírás

A La Maison & Velier jelenleg négy termelőtől forgalmaz Clairint, illetve egy blendet (Communal), amely a négy Clairin keveréke. Ezek a Sajous, Vaval, Casimir és a Le Rocher.

A Clairin tulajdonképpen agricole rum: cukornádból készített párlat, amelyet a Karib-tengeri szigetországban, Haitin készítenek. Gyakorlatilag Haiti nemzeti itala, de egy biztos, több mint 500 mikrolepárló található a szigeten, melyek közül vannak nagyobbak és vannak, amelyek csak a helyi közösségnek termelnek. A Clairin olyan, mintha ősi rum lenne: a cukornádlé igazi, kézműves, régimódi úton-módon válik párlattá; vadélesztővel, spontán fermentációval. Igazi mezőgazdasági termék. Haiti nagyrészt kimaradt az indusztriális rumkészítésből, noha a szigeten egymagában több lepárló van, mint az egész Karib-térségben összesen. A Clairint még csak most kezdi felfedezni magának a világ, köszönhetően a La Maison & Véliernek.

Ma már a Clairinnek is vannak minőségi előírásai. A minőségi Clairin három feltételnek kell, hogy megfeleljen:

- Agriculture: a cukornádnak helyinek kell lennie, a feldolgozásának pedig organikusnak, tradicionálisnak

- Harvest (szüret): a betakarítás kézzel kell, hogy történjen, a szállítás pedig állati erővel

- Production (termelés): az erjedés természetes úton kell, hogy végbemenjen, adalékok nélkül; legalább 120 óráig kell tartania; maximum öt lepárlóüstben készíthetik, és azonnal palackozni kell, ahogyan elhagyja az üstöt, mégpedig kizárólag Haitin.

A La Maison & Velier jelenleg négy termelőtől forgalmaz Clairint, illetve egy blendet (Communal), amely a négy Clairin keveréke. Ezek a Sajous, Vaval, Casimir és a Le Rocher.

A Clairin tulajdonképpen agricole rum: cukornádból készített párlat, amelyet a Karib-tengeri szigetországban, Haitin készítenek. Gyakorlatilag Haiti nemzeti itala, de egy biztos, több mint 500 mikrolepárló található a szigeten, melyek közül vannak nagyobbak és vannak, amelyek csak a helyi közösségnek termelnek. A Clairin olyan, mintha ősi rum lenne: a cukornádlé igazi, kézműves, régimódi úton-módon válik párlattá; vadélesztővel, spontán fermentációval. Igazi mezőgazdasági termék. Haiti nagyrészt kimaradt az indusztriális rumkészítésből, noha a szigeten egymagában több lepárló van, mint az egész Karib-térségben összesen. A Clairint még csak most kezdi felfedezni magának a világ, köszönhetően a La Maison & Véliernek.

Ma már a Clairinnek is vannak minőségi előírásai. A minőségi Clairin három feltételnek kell, hogy megfeleljen:

- Agriculture: a cukornádnak helyinek kell lennie, a feldolgozásának pedig organikusnak, tradicionálisnak

- Harvest (szüret): a betakarítás kézzel kell, hogy történjen, a szállítás pedig állati erővel

- Production (termelés): az erjedés természetes úton kell, hogy végbemenjen, adalékok nélkül; legalább 120 óráig kell tartania; maximum öt lepárlóüstben készíthetik, és azonnal palackozni kell, ahogyan elhagyja az üstöt, mégpedig kizárólag Haitin.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.