A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Angostura Reserva rum (1L / 37,5%)

8 490 Ft

Angostura Reserva rum (1L / 37,5%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
3 éves fehérrum, amit használt és újra kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelnek
Tovább olvasom

Angostura Reserva rum (1L / 37,5%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

8 490 Ft (21,87 EUR)
8 491 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
ANGOSTURA CO.
Hordótípus
Amerikai tölgyfahordó
Gyártó
ANCOSTURA CO.
Brand
Angostura
Italkategória
Rum
Régió
Trinidad és Tobago
Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
ANGOSTURA CO.
Hordótípus
Amerikai tölgyfahordó
Gyártó
ANCOSTURA CO.
Brand
Angostura
Italkategória
Rum
Régió
Trinidad és Tobago

Leírás

3 éves fehérrum, amit használt és újra kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelnek, majd a keverőmester csak a legjobb hordókat felhasználva alkotja meg ezt a kiadást. Az érlelés során felvett színeket egy különleges szén-szűréses eljárással távolítják el az italból, amely a színét igen, de a hordókból felvett ízeket nem befolyásolja. 

A Trinidad szigetén található Angostura lepárló története egészen 1820-as évekig nyúlik vissza. Egy német orvos, Johann Gottlieb Benjamin Siegert, Simon Bolivar tábori sebésze olyan keserűlikőrt (illetve, akkor még gyógyszert) alkotott meg, amely segített a katonák étvágyát és emésztését rendben tartani. Mindez még Venezuelában történt egy Angostura nevű városban (mai neve: Ciudad Bolívar), innen tehát a név. Később a likőr gyártására alakult céget átköltöztették Trinidadra, ahol az I. világháborút követően kezdtek el egyre inkább a rumgyártásra koncentrálni. Ma már a márka a leghíresebb rum- és bittergyártók közé tartozik a világon.

3 éves fehérrum, amit használt és újra kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelnek, majd a keverőmester csak a legjobb hordókat felhasználva alkotja meg ezt a kiadást. Az érlelés során felvett színeket egy különleges szén-szűréses eljárással távolítják el az italból, amely a színét igen, de a hordókból felvett ízeket nem befolyásolja. 

A Trinidad szigetén található Angostura lepárló története egészen 1820-as évekig nyúlik vissza. Egy német orvos, Johann Gottlieb Benjamin Siegert, Simon Bolivar tábori sebésze olyan keserűlikőrt (illetve, akkor még gyógyszert) alkotott meg, amely segített a katonák étvágyát és emésztését rendben tartani. Mindez még Venezuelában történt egy Angostura nevű városban (mai neve: Ciudad Bolívar), innen tehát a név. Később a likőr gyártására alakult céget átköltöztették Trinidadra, ahol az I. világháborút követően kezdtek el egyre inkább a rumgyártásra koncentrálni. Ma már a márka a leghíresebb rum- és bittergyártók közé tartozik a világon.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.