Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A klasszikus karibi rumstílus egzotikus fűszerekkel találkozik ebben a rumban, hogy egyedi és jellegzetes ízprofilt teremtsen. A márka alapitala a meghatározó sáfrányos sütemény és Pedro Ximénez fagylat hangulatát krémes karamell, vanília, fahéj, szerecsendió és narancs egészíti ki.
A Dead Man's rummárka Angliában, egy tengerparti kisváros (St.Ives) egyik híres éttermében, a Crab Shackban született. Elvetették a régi rumtrendeket az új ízek megtalálása érdekében. A rum megalkotását inspiráló desszertek, mint a Cornish sáfrányos sütemény és a Pedro Ximénez fagylalt arra ösztönözték a fiatal alkotócsapatot, hogy szerecsendióval, vaníliával, fahéjjal, krémes karamellel és egy kis naranccsal ízesítsék rumjukat.
Ekkor már csak egy névre volt szükségük. A Crab Shack étlapjának egyik legnépszerűbb eleme a rák. A rákban található hosszú, ujjszerű kopoltyúkat "halott ember ujjainak" nevezik, mert fogyasztása halálos. (Természetesen eltávolítják és kidobják feldolgozás előtt.) Tehát semmi köze sincs sem a kalózokhoz, sem a karibi szigetekhez.
A rumot a liverpooli Sovereign lepárlóban, illetve a nemrég épült Bristol & Bath rumlepárlóban készítik.
Egy furcsa név, egy koponya az üvegen (lehet, hogy az utolsó ember, aki megette ezeket a bizonyos ujjakat), és egy finom rum, amelyet az alkotók kedvenc ízei ihlettek.
A klasszikus karibi rumstílus egzotikus fűszerekkel találkozik ebben a rumban, hogy egyedi és jellegzetes ízprofilt teremtsen. A márka alapitala a meghatározó sáfrányos sütemény és Pedro Ximénez fagylat hangulatát krémes karamell, vanília, fahéj, szerecsendió és narancs egészíti ki.
A Dead Man's rummárka Angliában, egy tengerparti kisváros (St.Ives) egyik híres éttermében, a Crab Shackban született. Elvetették a régi rumtrendeket az új ízek megtalálása érdekében. A rum megalkotását inspiráló desszertek, mint a Cornish sáfrányos sütemény és a Pedro Ximénez fagylalt arra ösztönözték a fiatal alkotócsapatot, hogy szerecsendióval, vaníliával, fahéjjal, krémes karamellel és egy kis naranccsal ízesítsék rumjukat.
Ekkor már csak egy névre volt szükségük. A Crab Shack étlapjának egyik legnépszerűbb eleme a rák. A rákban található hosszú, ujjszerű kopoltyúkat "halott ember ujjainak" nevezik, mert fogyasztása halálos. (Természetesen eltávolítják és kidobják feldolgozás előtt.) Tehát semmi köze sincs sem a kalózokhoz, sem a karibi szigetekhez.
A rumot a liverpooli Sovereign lepárlóban, illetve a nemrég épült Bristol & Bath rumlepárlóban készítik.
Egy furcsa név, egy koponya az üvegen (lehet, hogy az utolsó ember, aki megette ezeket a bizonyos ujjakat), és egy finom rum, amelyet az alkotók kedvenc ízei ihlettek.