A belize-i rumhoz hozzáadott kókuszpelyheket megpirították, hogy így alkossák meg a krémes ízhatás és a diós ízjegyek tökéletes összességét. Az érlelt rum higítása során szintén szerettek volna valami különleges alapanyagot használni, így természetes kókuszvízet adtak az italhoz a holland lepárlóban, ami egy egészen egyedi aromát biztosít kóstolás közben. Amikor a kókuszt megpirítjuk, egészen más ízhatást érünk el, egy mély, fás, vaníliás összhatást kapunk, amihez tökéletesen illik a Madagaszkári vanília és a hozzáadott perui kakaó.
A belize-i rumhoz hozzáadott kókuszpelyheket megpirították, hogy így alkossák meg a krémes ízhatás és a diós ízjegyek tökéletes összességét. Az érlelt rum higítása során szintén szerettek volna valami különleges alapanyagot használni, így természetes kókuszvízet adtak az italhoz a holland lepárlóban, ami egy egészen egyedi aromát biztosít kóstolás közben. Amikor a kókuszt megpirítjuk, egészen más ízhatást érünk el, egy mély, fás, vaníliás összhatást kapunk, amihez tökéletesen illik a Madagaszkári vanília és a hozzáadott perui kakaó.