Rum Arhumatic Vespera Hiemalis (narancs, fahéj, vanília) (0,7 l, 29%)

RAKTÁRON
13 990 Ft

Rum Arhumatic Vespera Hiemalis (narancs, fahéj, vanília) (0,7 l, 29%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Guadeloupe-i rhum arrangé naranccsal, fahéjjal és vaníliával.
Tovább olvasom

Rum Arhumatic Vespera Hiemalis (narancs, fahéj, vanília) (0,7 l, 29%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

13 990 Ft
19 986 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
14 890 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
29 %
Palackozó
ARHUMATIC
Hordótípus
Nincs érlelés
Illat
Frissen szedett narancshéj és a vanília illatának melegsége kellemes egyensúlyban.
Íz
Kiegyensúlyozott - a csokoládé íze keveredik a cukros naranccsal. Idővel a narancs aromája erősödik.
Gyártó
ARHUMATIC
Brand
Arhumatic
Italkategória
Rum
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
29 %
Palackozó
ARHUMATIC
Hordótípus
Nincs érlelés
Illat
Íz
Gyártó
ARHUMATIC
Brand
Arhumatic
Italkategória
Rum
Régió
Franciaország

Leírás

Guadeloupe-i rum, tahiti vanília, szicíliai reszelt narancshéj, fahéj és cukornádszirup mesés kombinációja ez az ital.

A téli hidegben a napsütés és a meleg hiányának pótlására született ez az ital. Ehhez a mediterrán vidékekről származó színes citrusfélék tökéletesek, mivel vitamintól és energiától duzzadnak. Az Arhumatic ehhez a legmagasabb minőségű összetevőket válogatja össze, majd áztatja be rumba. Az eredmény egy összetett, de tökéletesen kiegyensúlyozott ital.

Az Arhumatic egyik idényterméke. A termelés novemberben, a szicíliai narancsszezon kezdetén kezdődik és általában késő tavasszal/nyár elején ér véget. Amint a készlet kimerül, várni kell a következő szezonra…

Guadeloupe-i rum, tahiti vanília, szicíliai reszelt narancshéj, fahéj és cukornádszirup mesés kombinációja ez az ital.

A téli hidegben a napsütés és a meleg hiányának pótlására született ez az ital. Ehhez a mediterrán vidékekről származó színes citrusfélék tökéletesek, mivel vitamintól és energiától duzzadnak. Az Arhumatic ehhez a legmagasabb minőségű összetevőket válogatja össze, majd áztatja be rumba. Az eredmény egy összetett, de tökéletesen kiegyensúlyozott ital.

Az Arhumatic egyik idényterméke. A termelés novemberben, a szicíliai narancsszezon kezdetén kezdődik és általában késő tavasszal/nyár elején ér véget. Amint a készlet kimerül, várni kell a következő szezonra…

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.