A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Takamaka Spiced rum (0,7L / 38%)

7 690 Ft

Takamaka Spiced rum (0,7L / 38%)

NINCS KÉSZLETEN
Prémium Seychelle-szigeteki rum - ilyen lehet az éjszaka az édenkertben
Tovább olvasom

Takamaka Spiced rum (0,7L / 38%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

7 690 Ft (20,74 EUR)
10 986 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
38 %
Palackozó
TAKAMAKA
Hordótípus
Bourbon
Gyártó
TAKAMAKA
Brand
Takamaka
Italkategória
Rum
Régió
Seychelle-szigetek
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
38 %
Palackozó
TAKAMAKA
Hordótípus
Bourbon
Gyártó
TAKAMAKA
Brand
Takamaka
Italkategória
Rum
Régió
Seychelle-szigetek

Leírás

A Takamaka rum története 2001-ben kezdődött a Seychelle-szigeteken, amit Charles George Gordon brit tábornok 1881-ben az Édenkertnek nevezett. Valóban meseszép, képeslapra illő szeglete ez a világnak. Egy testvérpár, Richard és Bernard d'Offay készíti a Takamaka rumot a legtisztább artézi víz és a Mahé szigeten termelt cukornád felhasználásával. A La Plaine St. Andrá birtok vendégeket is fogad, így magunk is meglátogathatjuk a rum készítési helyét.

A Takamaka rum tulajdonképpen rhum agricole, ami a készítési módját illeti, hiszen a cukornádból közvetlenül készül. Francia és amerikai tölgyhordókban érlelődik, trópusi éghajlaton.

A Takamaka rum története 2001-ben kezdődött a Seychelle-szigeteken, amit Charles George Gordon brit tábornok 1881-ben az Édenkertnek nevezett. Valóban meseszép, képeslapra illő szeglete ez a világnak. Egy testvérpár, Richard és Bernard d'Offay készíti a Takamaka rumot a legtisztább artézi víz és a Mahé szigeten termelt cukornád felhasználásával. A La Plaine St. Andrá birtok vendégeket is fogad, így magunk is meglátogathatjuk a rum készítési helyét.

A Takamaka rum tulajdonképpen rhum agricole, ami a készítési módját illeti, hiszen a cukornádból közvetlenül készül. Francia és amerikai tölgyhordókban érlelődik, trópusi éghajlaton.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.