Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Dominikai Köztársaságban 18 évig solera-rendszerben érlelt rum, amely különböző lepárlók párlataiból lett kikeverve. Illatos, buja, ahol a gyümölcs, a tölgy és a hosszú érlelés tökéletesen kiegészítik egymást. Impozáns mahagóni színű, sötétvörös árnyalatokkal. Kortárs stílus, jellegzetes és lendületes karakterrel.
Az Opthimus rummárkát az Oliver y Oliver cég gyártja Hato Nuevo-völgyben, a Dominikai Köztársaság Santo Domingo részén. Saját lepárlóval a cég nem rendelkezik, hanem az általuk kiválasztott hordókat vásárolják fel rumérlelés céljából Panamában, Guatemalában, Nicaraguában és a Dominikai Köztársaságban található lepárlókból, valamint párlatokat Trinidad & Tobagóból és más francia lepárlókból és a Karib-szigetekről.
Az így megszerzett különböző párlatokat saját ízlésük szerint összekeverik és érlelik tempranillo és bourbonhordókban, solera rendszerben. Az érlelési idő végén körülbelül hat hónapig utóérlelnek is whiskys-, sherrys-, vagy portói boroshordókban. Végül a rum palackozásra kerül, a címkén feltüntetésre kerül a hordószám és a palackozás éve is.
A Dominikai Köztársaságban 18 évig solera-rendszerben érlelt rum, amely különböző lepárlók párlataiból lett kikeverve. Illatos, buja, ahol a gyümölcs, a tölgy és a hosszú érlelés tökéletesen kiegészítik egymást. Impozáns mahagóni színű, sötétvörös árnyalatokkal. Kortárs stílus, jellegzetes és lendületes karakterrel.
Az Opthimus rummárkát az Oliver y Oliver cég gyártja Hato Nuevo-völgyben, a Dominikai Köztársaság Santo Domingo részén. Saját lepárlóval a cég nem rendelkezik, hanem az általuk kiválasztott hordókat vásárolják fel rumérlelés céljából Panamában, Guatemalában, Nicaraguában és a Dominikai Köztársaságban található lepárlókból, valamint párlatokat Trinidad & Tobagóból és más francia lepárlókból és a Karib-szigetekről.
Az így megszerzett különböző párlatokat saját ízlésük szerint összekeverik és érlelik tempranillo és bourbonhordókban, solera rendszerben. Az érlelési idő végén körülbelül hat hónapig utóérlelnek is whiskys-, sherrys-, vagy portói boroshordókban. Végül a rum palackozásra kerül, a címkén feltüntetésre kerül a hordószám és a palackozás éve is.