-13%
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Coloma 8 éves NEW BOX rum (0,7L / 40%)

11 890 Ft
10 390 Ft

Coloma 8 éves NEW BOX rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
8 éves kolumbiai rum kávélikőrös hordókban utóérlelve.
Tovább olvasom

Coloma 8 éves NEW BOX rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

11 890 Ft
10 390 Ft (26,98 EUR)
14 843 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
12 690 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
8 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
HACIENDA COLOMA
Illat
Finom vanília jegyek, valamint a kávé és a mokka finom aromái kombinálódnak fás aromákkal.
Íz
Jó egyensúly a vanília, a mokka és a lágy őrölt kávé között.
Gyártó
HACIENDA COLOMA
Brand
Coloma
Italkategória
Rum
Régió
Kolumbia
Érlelési idő
8 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
HACIENDA COLOMA
Illat
Finom vanília jegyek, valamint a kávé és a mokka finom aromái kombinálódnak fás aromákkal.
Íz
Jó egyensúly a vanília, a mokka és a lágy őrölt kávé között.
Gyártó
HACIENDA COLOMA
Brand
Coloma
Italkategória
Rum
Régió
Kolumbia

Leírás

A Ron Coloma lepárlót Kolumbia szívében, az 1700 méter tengerszint feletti magasságban fekvő Hacienda Coloma többszázéves fái között hozták létre.

A Coloma kolumbiai rum, amelyet két hölgy, Sandra Reategui és Judith Ramirez, a két "Maestras Roneras", azaz lepárlómester készített, akik összesen nem kevesebb, mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek. Alapját kétféle cukornádmelaszból desztillálják, majd hagyományos és folyamatos (tehát nem solera) módszerrel 8 évig érlelik. Először ex-bourbonhordókban pihennek, majd a Coloma kávélikőr érlelésére használt hordóiba is átkerülnek. Az Andok-hegységből származó vízzel hígítva, a Hacienda Coloma régi kávészűrőiben leszűrve, a Coloma rumok lágysága és egyensúlya szépen visszatükrözik kézműves eredetüket.

A Ron Coloma lepárlót Kolumbia szívében, az 1700 méter tengerszint feletti magasságban fekvő Hacienda Coloma többszázéves fái között hozták létre.

A Coloma kolumbiai rum, amelyet két hölgy, Sandra Reategui és Judith Ramirez, a két "Maestras Roneras", azaz lepárlómester készített, akik összesen nem kevesebb, mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek. Alapját kétféle cukornádmelaszból desztillálják, majd hagyományos és folyamatos (tehát nem solera) módszerrel 8 évig érlelik. Először ex-bourbonhordókban pihennek, majd a Coloma kávélikőr érlelésére használt hordóiba is átkerülnek. Az Andok-hegységből származó vízzel hígítva, a Hacienda Coloma régi kávészűrőiben leszűrve, a Coloma rumok lágysága és egyensúlya szépen visszatükrözik kézműves eredetüket.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.