Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Az Abuelo rumokat használt whiskyshordókban érlelik, amely által jellegzetes vaníliás édességgel gazdagodnak. A Two Oaks kiadás, amint azt neve is sejteti, kétféle tölgyfahordóban érlelődött. Több mint egy évtizedet érlelik ex-bourbonhordóban mielőtt egy erősen elszenesedett amerikai szűzhordóba teszik át az utolsó érlelési időszakra. Rengeteg krémes édesség van benne.
A Ron Abuelo története 1908-ban kezdődött, amikor is egy spanyol bevándorló, bizonyos Don José Varela Blanco megalapította a frissen alakult Panama legelső "cukormalmát". 1936-ban - engedve fiai kérésének - elindította az alkohollepárlást cukornádléből. A család főzdéje már a kezdetek óta ismert volt kiváló minőségű párlatáról. A modern lepárló 1976-tól működik, a desztillálás oszlopüstökben történik. Panama vezető főzdéjeként nemcsak rumot készítenek itt, de legsikeresebb termékük kétségkívül az Abuelo rum.
Az Abuelo rumokat használt whiskyshordókban érlelik, amely által jellegzetes vaníliás édességgel gazdagodnak. A Two Oaks kiadás, amint azt neve is sejteti, kétféle tölgyfahordóban érlelődött. Több mint egy évtizedet érlelik ex-bourbonhordóban mielőtt egy erősen elszenesedett amerikai szűzhordóba teszik át az utolsó érlelési időszakra. Rengeteg krémes édesség van benne.
A Ron Abuelo története 1908-ban kezdődött, amikor is egy spanyol bevándorló, bizonyos Don José Varela Blanco megalapította a frissen alakult Panama legelső "cukormalmát". 1936-ban - engedve fiai kérésének - elindította az alkohollepárlást cukornádléből. A család főzdéje már a kezdetek óta ismert volt kiváló minőségű párlatáról. A modern lepárló 1976-tól működik, a desztillálás oszlopüstökben történik. Panama vezető főzdéjeként nemcsak rumot készítenek itt, de legsikeresebb termékük kétségkívül az Abuelo rum.