Ingyenes szállítás

Rum Zacapa Edicion Negra (0,7l, 43%)

NINCS KÉSZLETEN
30 990 Ft

Rum Zacapa Edicion Negra (0,7l, 43%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
Egy újabb csúcsminőségű rum a közkedvelt Zacapa márkanévvel, amely a kávébab, kakaó, fahéj, karamell ízeit hozza.
Tovább olvasom

Rum Zacapa Edicion Negra (0,7l, 43%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

30 990 Ft
44 272 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
32 990 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
DIAGEO
Gyártó
INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA
Brand
Zacapa
Italkategória
Rum
Régió
Guatemala
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
DIAGEO
Gyártó
INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA
Brand
Zacapa
Italkategória
Rum
Régió
Guatemala

Leírás

A Negra kiadás a legjobb minőségű, gautemalai cukornádléből készül, majd másodtöltésű amerikai tölgyfahordókban érlelik, a Zacapatól már megszokott solera rendszerben. Ennek eredménye a rum különleges sötét színe.

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

A lepárlást a tengerszinten, a cukornád ültetvények közelében végzik, az érlelési folyamat viszont elkülönítve, magasan fent a hegyekben, 2300 méteren, a vulkánok és legmagasabb hegycsúcsok árnyékában történik, ott, ahol a hőmérséklet általában 16-17 fok körül mozog.

A Negra kiadás a legjobb minőségű, gautemalai cukornádléből készül, majd másodtöltésű amerikai tölgyfahordókban érlelik, a Zacapatól már megszokott solera rendszerben. Ennek eredménye a rum különleges sötét színe.

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

A lepárlást a tengerszinten, a cukornád ültetvények közelében végzik, az érlelési folyamat viszont elkülönítve, magasan fent a hegyekben, 2300 méteren, a vulkánok és legmagasabb hegycsúcsok árnyékában történik, ott, ahol a hőmérséklet általában 16-17 fok körül mozog.
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
Tedd kosárba a Rum Zacapa Edicion Negra (0,7l, 43%) terméket és az alábbi termékek közül akciósan vásárolhatsz!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.