Ingyenes szállítás

Rum Zacapa Centenario No.23 2 pohárral (0,7 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN
24 990 Ft

Rum Zacapa Centenario No.23 2 pohárral (0,7 l, 40%)

2 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
2300 méterrel a tengerszint felett érlelik tökéletesre ezt az egész világon méltán elismert rumot.
Tovább olvasom

Rum Zacapa Centenario No.23 2 pohárral (0,7 l, 40%)

2 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

24 990 Ft
35 701 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
26 690 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
DIAGEO
Illat
Sárgabarack, citrusok, vanília, kókusz és bourbon.
Íz
Gazdag és telt fűszeres csokoládéval és kellemes tanninos hatásokkal.
Lecsengés
Nagyon hosszú, tiszta és gazdag likőrszerű sűrűséggel.
Gyártó
INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA
Brand
Zacapa
Italkategória
Rum
Régió
Guatemala
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
DIAGEO
Illat
Íz
Lecsengés
Gyártó
INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA
Brand
Zacapa
Italkategória
Rum
Régió
Guatemala

Leírás

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melaszalapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

Az előállítási folyamat fent említett különlegességei és természetesen Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is nagyban hozzájárul a Ron Zacapa sikereihez. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, többek között a Zacapa volt az első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába, a Chicagóban székelő Beverage Testing Institute pedig 95 feletti ponttal jutalmazta.
A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melaszalapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

Az előállítási folyamat fent említett különlegességei és természetesen Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is nagyban hozzájárul a Ron Zacapa sikereihez. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, többek között a Zacapa volt az első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába, a Chicagóban székelő Beverage Testing Institute pedig 95 feletti ponttal jutalmazta.
Mutass többet
5
2 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
Név nélkül leadott értékelés
2020. 10. 17.
Minőség,megbízhatóság,Zacapa
Név nélkül leadott értékelés
2021. 03. 05.
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.