Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Worthy Park 2007 Habitation Velier rum (0,7L / 59%)

35 290 Ft

Worthy Park 2007 Habitation Velier rum (0,7L / 59%)

NINCS KÉSZLETEN
A Velier olasz cég 2007-es kiadása a jamaicai Worthy Park lepárló egyedi eljárással készült érlelt rumjából
Tovább olvasom
Magas alkoholtartalmú termék

Worthy Park 2007 Habitation Velier rum (0,7L / 59%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

35 290 Ft (92,63 EUR)
50 415 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
37 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
59 %
Palackozó
VÉLIER
Gyártó
WORTHY PARK ESTATE
Brand
Worthy Park
Italkategória
Rum
Régió
Jamaica
Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
59 %
Palackozó
VÉLIER
Gyártó
WORTHY PARK ESTATE
Brand
Worthy Park
Italkategória
Rum
Régió
Jamaica

Leírás

Ezt a rumot Jamaicán, az 1720 óta cukrot gyártó (és 1670-ben alapított) Worthy Park birtokon készítik. A Worthy Park rumok egyedülálló változata, kizárólag az olasz Velier független palackozó számára készül. Rendkívül aromás fehérrum, egyedisége az erjedési, lepárlási folyamatokban rejlik: 3 féle élesztőt használnak, amelyek közül az egyik vadélesztő, amely 3 hónapos élesztőfejlesztési folyamaton megy keresztül, hogy alkalmassá tegye majd a rum erjesztéséhez. Az erjedt alapanyagot (melasz, cukornád) aztán a palack címkéjén is látható - ún. dupla visszaeresztésű (double retort) pot still lepárlóberendezésen párolják le. Ennek érdekessége, hogy a skót Forsyths cég készíti, amely több skót lepárló berendezését is készítette.

10 éves érlelés.

Ezt a rumot Jamaicán, az 1720 óta cukrot gyártó (és 1670-ben alapított) Worthy Park birtokon készítik. A Worthy Park rumok egyedülálló változata, kizárólag az olasz Velier független palackozó számára készül. Rendkívül aromás fehérrum, egyedisége az erjedési, lepárlási folyamatokban rejlik: 3 féle élesztőt használnak, amelyek közül az egyik vadélesztő, amely 3 hónapos élesztőfejlesztési folyamaton megy keresztül, hogy alkalmassá tegye majd a rum erjesztéséhez. Az erjedt alapanyagot (melasz, cukornád) aztán a palack címkéjén is látható - ún. dupla visszaeresztésű (double retort) pot still lepárlóberendezésen párolják le. Ennek érdekessége, hogy a skót Forsyths cég készíti, amely több skót lepárló berendezését is készítette.

10 éves érlelés.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.