Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Neisson egy 1931 óta működő, hagyományos készítési eljárást megőrző martinique-i lepárló, egy halászfalu, La Carbet bejáratánál. Egy hölgy tulajdonában van és fia, Gregory Vernant Neisson vezetésével működik, aki ma a sziget utolsó lepárlómestere és egyben tulajdonos is.
Negyven hektárnyi cukornád ültetvényük van, a rumok készítéséhez csak saját alapanyagukat használják fel. Három nem hibrid cukornádfajtát termesztenek: a malanoit, a rubanée-t és a crystallinet. Rhum Agricole, azaz a frissen facsart cukornádléből, a legmagasabb minőségi követelmények betartásával készülő, eredetvédelemmel ellátott (Appellation d'Origine Controlée - A.O.C) ital.
Karakterét tekintve a két meghatározó tényező a vulkanikus talajon növekvő La Thieubert kék cukornád fajtája, és Martinique szigetének nagyon száraz, napos éghajlata.
Kiválóan élvezhető koktélokban - például Mojito, Caipirinha, Mai Tai és Cuba Libre.
A Neisson egy 1931 óta működő, hagyományos készítési eljárást megőrző martinique-i lepárló, egy halászfalu, La Carbet bejáratánál. Egy hölgy tulajdonában van és fia, Gregory Vernant Neisson vezetésével működik, aki ma a sziget utolsó lepárlómestere és egyben tulajdonos is.
Negyven hektárnyi cukornád ültetvényük van, a rumok készítéséhez csak saját alapanyagukat használják fel. Három nem hibrid cukornádfajtát termesztenek: a malanoit, a rubanée-t és a crystallinet. Rhum Agricole, azaz a frissen facsart cukornádléből, a legmagasabb minőségi követelmények betartásával készülő, eredetvédelemmel ellátott (Appellation d'Origine Controlée - A.O.C) ital.
Karakterét tekintve a két meghatározó tényező a vulkanikus talajon növekvő La Thieubert kék cukornád fajtája, és Martinique szigetének nagyon száraz, napos éghajlata.
Kiválóan élvezhető koktélokban - például Mojito, Caipirinha, Mai Tai és Cuba Libre.