Ez a rum maga a krémes édesség, selymes csokoládéval, mindez varázslatos illatok ölelésében, mint egy szenvedélyes randevú. Likőrös ízét lágy mézes zamatok és enyhe tölgyes fűszeresség tölti meg. Kiegyensúlyozott, édes-kesernyés lecsengésű elixir.
A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain, ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.
A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet, a cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.
Ez a rum maga a krémes édesség, selymes csokoládéval, mindez varázslatos illatok ölelésében, mint egy szenvedélyes randevú. Likőrös ízét lágy mézes zamatok és enyhe tölgyes fűszeresség tölti meg. Kiegyensúlyozott, édes-kesernyés lecsengésű elixir.
A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain, ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.
A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet, a cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.