A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Hampden Fire rum (0,7L / 63%)

11 490 Ft

Hampden Fire rum (0,7L / 63%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Hagyományos pot still lepárlóüstben desztillált tiszta jamaicai rum.
Tovább olvasom
Magas alkoholtartalmú termék

Hampden Fire rum (0,7L / 63%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

11 490 Ft (29,6 EUR)
16 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
12 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
63 %
Palackozó
VÉLIER
Hordóerősség
IGEN
Gyártó
HAMPDEN ESTATE
Brand
Hampden
Italkategória
Rum
Régió
Jamaica
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
63 %
Palackozó
VÉLIER
Hordóerősség
IGEN
Gyártó
HAMPDEN ESTATE
Brand
Hampden
Italkategória
Rum
Régió
Jamaica

Leírás

Hagyományos pot still lepárlóüstben történő desztillálás, teljes idejű trópusi klimatikus viszonyok közötti érlelés, magas észtertartalom, telt, gyümölcsös ízek - ezek egyaránt jellemzik a jamaicai Hampden rumokat. A lepárló különlegessége még, hogy az elmúlt két évszázadban szinte változatlan technológiával és eljárásokkal dolgoznak. A birtok 2009 óta a Hussey család tulajdonában áll: ők nagy hangsúlyt fektetnek a Hampden hagyományainak és értékeinek megőrzésére. Kizárólag vad élesztőket használnak, amelyek az erjesztő helyiségekben élnek és szaporodnak. Nem alkalmaznak kereskedelmi élesztőt! 89 erjesztőtartállyal dolgoznak, amelyek mindegyike 9000 és 13 500 liter között van, valamint négy oszlopos lepárlóval. A legrégebbi egy John Dore, amelyet 1960-ban helyeztek üzembe.

Hagyományos pot still lepárlóüstben történő desztillálás, teljes idejű trópusi klimatikus viszonyok közötti érlelés, magas észtertartalom, telt, gyümölcsös ízek - ezek egyaránt jellemzik a jamaicai Hampden rumokat. A lepárló különlegessége még, hogy az elmúlt két évszázadban szinte változatlan technológiával és eljárásokkal dolgoznak. A birtok 2009 óta a Hussey család tulajdonában áll: ők nagy hangsúlyt fektetnek a Hampden hagyományainak és értékeinek megőrzésére. Kizárólag vad élesztőket használnak, amelyek az erjesztő helyiségekben élnek és szaporodnak. Nem alkalmaznak kereskedelmi élesztőt! 89 erjesztőtartállyal dolgoznak, amelyek mindegyike 9000 és 13 500 liter között van, valamint négy oszlopos lepárlóval. A legrégebbi egy John Dore, amelyet 1960-ban helyeztek üzembe.0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.