Diplomatico TDC N°1 Single Batch Kettle rum (0,7L / 47%)

22 690 Ft

Diplomatico TDC N°1 Single Batch Kettle rum (0,7L / 47%)

RAKTÁRON: 1 db
Ez a limitált kiadás csak rézüstön desztillált párlatokat tartalmaz.
Tovább olvasom

Diplomatico TDC N°1 Single Batch Kettle rum (0,7L / 47%)

RAKTÁRON: 1 db

Webshop bruttó ár

22 690 Ft
32 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
24 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap

Paraméterek

Érlelési idő
6 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
47 %
Palackozó
DIPLOMATICO
Palackozás éve
2017
Gyártó
DIPLOMATICO
Limitált
IGEN
Brand
Diplomático
Italkategória
Rum
Régió
Venezuela
Érlelési idő
6 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
47 %
Palackozó
DIPLOMATICO
Palackozás éve
2017
Gyártó
DIPLOMATICO
Limitált
IGEN
Brand
Diplomático
Italkategória
Rum
Régió
Venezuela

Leírás

A 2017-es Bar Convent Berlin-en debütáló The Distillery Collection rumok a Diplomatico különböző lepárlási eljárásait hivatottak bemutatni. Ezek az eljárások egészen eltérő stílusú párlatot eredményeznek, amelyeket aztán a különböző rumjaikban kevernek össze. Single Batch Kettle és a Single Barbet Column rumok arra nyújtanak lehetőséget, hogy ezeket az eltérő karakterű rumokat is megkóstolhassuk önállóan.

A Batch Kettle elnevezésű lepárlóüstöt még 1959-ben vásárolták Kanadából, korábban whiskyt desztilláltak rajta. Ezzel a kézműves jellegű üsttel mindig csak kisebb adagokat lehet lepárolni. A felhasznált alapanyag nem melasz, és nem is frissen préselt cukornádlé, hanem cukornádméz, amely az előbbinél magasabb, az utóbbinál némileg alacsonyabb cukortartalommal bír. A Batch Kettle párlatokat amerikai fehér tölgyből készült hordókban érlelik, az eredmény pedig közepesen testes, komplex rum.

A 2017-es Bar Convent Berlin-en debütáló The Distillery Collection rumok a Diplomatico különböző lepárlási eljárásait hivatottak bemutatni. Ezek az eljárások egészen eltérő stílusú párlatot eredményeznek, amelyeket aztán a különböző rumjaikban kevernek össze. Single Batch Kettle és a Single Barbet Column rumok arra nyújtanak lehetőséget, hogy ezeket az eltérő karakterű rumokat is megkóstolhassuk önállóan.

A Batch Kettle elnevezésű lepárlóüstöt még 1959-ben vásárolták Kanadából, korábban whiskyt desztilláltak rajta. Ezzel a kézműves jellegű üsttel mindig csak kisebb adagokat lehet lepárolni. A felhasznált alapanyag nem melasz, és nem is frissen préselt cukornádlé, hanem cukornádméz, amely az előbbinél magasabb, az utóbbinál némileg alacsonyabb cukortartalommal bír. A Batch Kettle párlatokat amerikai fehér tölgyből készült hordókban érlelik, az eredmény pedig közepesen testes, komplex rum.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.