A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Clement VSOP rum (0,7L / 40%)

16 490 Ft

Clement VSOP rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
A Clément név a legmagasabb minőségű rum garanciája. A Rhum Clément a Top 10 legtrendibb rum márka között 2019-ben is!
Tovább olvasom

Clement VSOP rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

16 490 Ft (42,48 EUR)
23 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
17 590 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
SPIRIDOM
Illat
Krémesen vaníliás, melengető karamell, egzotikus fűszerek és aszalt gyümölcs aromái.
Íz
Könnyű, bársonyos belépő, majd friss és lendületes, kissé száraz hatások a kókusz és banán ízeivel. Dió és szárított gyümölcsös jegyek is felfedezhetők.
Lecsengés
Az olvasztott cukor hosszan tartó íze, emellett kókusz, tejsodó illetve borsos-fűszeres és a friss csapadékvízre emlékeztető jegyek tapasztalhatók
Gyártó
RHUM CLEMENT
Brand
Clement
Italkategória
Rum
Régió
Martinique
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
SPIRIDOM
Illat
Krémesen vaníliás, melengető karamell, egzotikus fűszerek és aszalt gyümölcs aromái.
Íz
Könnyű, bársonyos belépő, majd friss és lendületes, kissé száraz hatások a kókusz és banán ízeivel. Dió és szárított gyümölcsös jegyek is felfedezhetők.
Lecsengés
Az olvasztott cukor hosszan tartó íze, emellett kókusz, tejsodó illetve borsos-fűszeres és a friss csapadékvízre emlékeztető jegyek tapasztalhatók
Gyártó
RHUM CLEMENT
Brand
Clement
Italkategória
Rum
Régió
Martinique

Leírás

 A Rhum Clément a  Top 10 legtrendibb rummárka között!

A céget Homére Clément Le Francois város polgármestere alapította 1887-ben, aki a rhum agricole atyjának tekinthető, és aki a cukorválság idején a cukorgyártás helyett igen bölcsen a rum készítése mellett döntött.  

Rhum agricole - ezzel a megnevezéssel illetik azon rumokat, amelyeket frissen facsart cukornád léből és nem az olcsóbb és a rum készítéshez gyakrabban használt melaszból erjesztenek és párolnak le. (A melasz a cukornád feldolgozás során keletkező, a rumkészítéshez még elegendő cukrot tartalmazó, melléktermék.) A cukornád termését érésének csúcsán kell leszedni és felhasználni, tehát a rum előállítása egy igen rövid, száraz időszakra korlátozódik.  

A palack címkéjén látható Appellation d’Origine Controleé (A.O.C.) felirat jelzi, hogy az ital a legmagasabb minőségi követelmények betartásával készül és, hogy a francia nyelvterületű Karib térségből származik. A Rhum Clément a kivételes minőség és Homére öröksége folytán is Martinique szigetének vezető rumkészítője.  

A Clément italai jellegzetes, igen elegáns és egzotikus karakterrel rendelkeznek. 

A Clément V.S.O.P.-t először francia tölgyfahordóban, majd használt bourbon hordóban érlelik minimum 4 évig. Az évente igen jelentős (10%-nál is magasabb) hordóból elpárolgó mennyiséget ugyanolyan korú itallal pótolják, nem friss párlattal, mint ahogy például a spanyol solera rendszernél szokás.

A Wine Enthusiast magazin a legmagasabb 96-100 pontos kategóriával jutalmazta.

 

rhum agricole hagyományos (ipari) rum
frissen préselt cukornádlébőlmelaszból (a cukorgyártás ipari melléktermékéből)
egyéb más összetevő használata tilos mesterséges édesítők és színezékek használata megengedett
szárazabb, elegánsabb francia karibi stílusú rumédesebb, testesebb angol és spanyol stílusú rumok
színét csak a hordó fájától nyerigyakran színezik karamellel
készítésére szigorú szabályok vonatkoznak (A.O.C.)a lepárlást, érést és palackozást nem szabályozzák

 A Rhum Clément a  Top 10 legtrendibb rummárka között!

A céget Homére Clément Le Francois város polgármestere alapította 1887-ben, aki a rhum agricole atyjának tekinthető, és aki a cukorválság idején a cukorgyártás helyett igen bölcsen a rum készítése mellett döntött.  

Rhum agricole - ezzel a megnevezéssel illetik azon rumokat, amelyeket frissen facsart cukornád léből és nem az olcsóbb és a rum készítéshez gyakrabban használt melaszból erjesztenek és párolnak le. (A melasz a cukornád feldolgozás során keletkező, a rumkészítéshez még elegendő cukrot tartalmazó, melléktermék.) A cukornád termését érésének csúcsán kell leszedni és felhasználni, tehát a rum előállítása egy igen rövid, száraz időszakra korlátozódik.  

A palack címkéjén látható Appellation d’Origine Controleé (A.O.C.) felirat jelzi, hogy az ital a legmagasabb minőségi követelmények betartásával készül és, hogy a francia nyelvterületű Karib térségből származik. A Rhum Clément a kivételes minőség és Homére öröksége folytán is Martinique szigetének vezető rumkészítője.  

A Clément italai jellegzetes, igen elegáns és egzotikus karakterrel rendelkeznek. 

A Clément V.S.O.P.-t először francia tölgyfahordóban, majd használt bourbon hordóban érlelik minimum 4 évig. Az évente igen jelentős (10%-nál is magasabb) hordóból elpárolgó mennyiséget ugyanolyan korú itallal pótolják, nem friss párlattal, mint ahogy például a spanyol solera rendszernél szokás.

A Wine Enthusiast magazin a legmagasabb 96-100 pontos kategóriával jutalmazta.

 

rhum agricole hagyományos (ipari) rum
frissen préselt cukornádlébőlmelaszból (a cukorgyártás ipari melléktermékéből)
egyéb más összetevő használata tilos mesterséges édesítők és színezékek használata megengedett
szárazabb, elegánsabb francia karibi stílusú rumédesebb, testesebb angol és spanyol stílusú rumok
színét csak a hordó fájától nyerigyakran színezik karamellel
készítésére szigorú szabályok vonatkoznak (A.O.C.)a lepárlást, érést és palackozást nem szabályozzák


0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.