Rum Clairin Ansyen Vaval #VA17CR-5 (0,7l, 49,3%)

RAKTÁRON
17 990 Ft

Rum Clairin Ansyen Vaval #VA17CR-5 (0,7l, 49,3%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
23 hónapot érlelt single cask Clairin Haiti Vaval lepárlójából.
Tovább olvasom

Rum Clairin Ansyen Vaval #VA17CR-5 (0,7l, 49,3%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

17 990 Ft
25 700 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
19 190 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Érlelési idő
2 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
49.3 %
Palackozó
VÉLIER
Hordószám
#VA17CR-5
Gyártó
VAVAL
Brand
Clairin
Italkategória
Rum
Régió
Haiti
Érlelési idő
2 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
49.3 %
Palackozó
VÉLIER
Hordószám
#VA17CR-5
Gyártó
VAVAL
Brand
Clairin
Italkategória
Rum
Régió
Haiti

Leírás

Ezt a rumot a dán Sarah Dietmayer, a 2019-es Clairin World Championship döntőse válogatta palackozásra. Más döntősökkel együtt egyedülálló utazást nyert Haitire, ahol mindenki választhatott egy neki tetsző hordót, amelyet hordóerősségben és korlátozott számban fognak palackozni.

A Vaval lepárlót a háború után a mai tulajdonos, Fritz Vaval Arawaks apja, Danois Vaval alapította. Napjainkban 20 hektáron termelik a Madame Meuze fajtájú saját cukornádjukat, műtrágyák vagy mesterséges növényvédő szerek használata nélkül. A cukornádat szamarak szállítják egy közeli kis malomban préselésre. Az erjedés körülbelül 3-5 napig tart természetes élesztőgombák alkalmazásával, víz vagy mesterséges anyagok hozzáadása nélkül. A lepárlás után alkoholtartalma 50-55% között van. 200 literes edényekben tárolják, majd a közeli Port-au-Prince-be küldik palackozásra.

Ezt a rumot a dán Sarah Dietmayer, a 2019-es Clairin World Championship döntőse válogatta palackozásra. Más döntősökkel együtt egyedülálló utazást nyert Haitire, ahol mindenki választhatott egy neki tetsző hordót, amelyet hordóerősségben és korlátozott számban fognak palackozni.

A Vaval lepárlót a háború után a mai tulajdonos, Fritz Vaval Arawaks apja, Danois Vaval alapította. Napjainkban 20 hektáron termelik a Madame Meuze fajtájú saját cukornádjukat, műtrágyák vagy mesterséges növényvédő szerek használata nélkül. A cukornádat szamarak szállítják egy közeli kis malomban préselésre. Az erjedés körülbelül 3-5 napig tart természetes élesztőgombák alkalmazásával, víz vagy mesterséges anyagok hozzáadása nélkül. A lepárlás után alkoholtartalma 50-55% között van. 200 literes edényekben tárolják, majd a közeli Port-au-Prince-be küldik palackozásra.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.