Rum Angostura Reserva (1l, 37,5%)

RAKTÁRON
7 890 Ft

Rum Angostura Reserva (1l, 37,5%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 5 db
3 éves fehérrum, amit használt és újra kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelnek
Tovább olvasom

Rum Angostura Reserva (1l, 37,5%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 5 db

Online bruttó ár

7 890 Ft
7 891 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
8 390 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
ANGOSTURA CO.
Hordótípus
Amerikai tölgyfahordó
Gyártó
ANCOSTURA CO.
Brand
Angostura
Italkategória
Rum
Régió
Trinidad és Tobago
Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
ANGOSTURA CO.
Hordótípus
Amerikai tölgyfahordó
Gyártó
ANCOSTURA CO.
Brand
Angostura
Italkategória
Rum
Régió
Trinidad és Tobago

Leírás

3 éves fehérrum, amit használt és újra kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelnek, majd a keverőmester csak a legjobb hordókat felhasználva alkotja meg ezt a kiadást. Az érlelés során felvett színeket egy különleges szén-szűréses eljárással távolítják el az italból, amely a színét igen, de a hordókból felvett ízeket nem befolyásolja. 

A Trinidad szigetén található Angostura lepárló története egészen 1820-as évekig nyúlik vissza. Egy német orvos, Johann Gottlieb Benjamin Siegert, Simon Bolivar tábori sebésze olyan keserűlikőrt (illetve, akkor még gyógyszert) alkotott meg, amely segített a katonák étvágyát és emésztését rendben tartani. Mindez még Venezuelában történt egy Angostura nevű városban (mai neve: Ciudad Bolívar), innen tehát a név. Később a likőr gyártására alakult céget átköltöztették Trinidadra, ahol az I. világháborút követően kezdtek el egyre inkább a rumgyártásra koncentrálni. Ma már a márka a leghíresebb rum- és bittergyártók közé tartozik a világon.

3 éves fehérrum, amit használt és újra kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelnek, majd a keverőmester csak a legjobb hordókat felhasználva alkotja meg ezt a kiadást. Az érlelés során felvett színeket egy különleges szén-szűréses eljárással távolítják el az italból, amely a színét igen, de a hordókból felvett ízeket nem befolyásolja. 

A Trinidad szigetén található Angostura lepárló története egészen 1820-as évekig nyúlik vissza. Egy német orvos, Johann Gottlieb Benjamin Siegert, Simon Bolivar tábori sebésze olyan keserűlikőrt (illetve, akkor még gyógyszert) alkotott meg, amely segített a katonák étvágyát és emésztését rendben tartani. Mindez még Venezuelában történt egy Angostura nevű városban (mai neve: Ciudad Bolívar), innen tehát a név. Később a likőr gyártására alakult céget átköltöztették Trinidadra, ahol az I. világháborút követően kezdtek el egyre inkább a rumgyártásra koncentrálni. Ma már a márka a leghíresebb rum- és bittergyártók közé tartozik a világon.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.