Rum Providence Dunder & Syrup (0,7l, 56%)

RAKTÁRON
12 990 Ft

Rum Providence Dunder & Syrup (0,7l, 56%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 4 db
Ritka, nagy szakértelmet igénylő rumkészítési eljárást alkalmaztak a gyártás során e haiti white rumnál.
Tovább olvasom
Magas alkoholtartalmú termék

Rum Providence Dunder & Syrup (0,7l, 56%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 4 db

Online bruttó ár

12 990 Ft
18 558 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
13 790 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
56 %
Palackozó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Gyártó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Brand
Providence
Italkategória
Rum
Régió
Haiti
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
56 %
Palackozó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Gyártó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Brand
Providence
Italkategória
Rum
Régió
Haiti

Leírás

Ez az igazán pompás Haitin készült white rum két, a rumgyártás alapjait képező alapanyag tiszta, érleletlen keveréke. Az egyik a Cristalline nádszirup natív élesztőkkel természetes úton erjesztett párlata. A másik pedig az ún. „dunder”, ami a friss cukornádlé lepárlása során a lepárlóban megmaradó folyadék. Ezeket a gyártási mellékterméket összegyűjtötték, és szintén természetes élesztőket használva újraerjesztették. Ez egy igen nagy szakértelmet és odafigyelést igénylő folyamat, mivel bár a dunder számos olyan mellékterméket tartalmaz, amelyek segítenek a fermentációban (beleértve az elhalt élesztősejteket), a friss élesztőre gyakorolt hatása azonban bizonyos mutációt, pH-változást okozhat, ami tönkreteheti az új párlatot…

A Port Au Prince lepárló szakembereinek precizitását dicséri, hogy a végső italban az aroma- és ízpaletta figyelemreméltóan tiszta és jól kiegyensúlyozott lett, amely gyümölcsös- és virágos jegyekkel bír.

 

Ez az igazán pompás Haitin készült white rum két, a rumgyártás alapjait képező alapanyag tiszta, érleletlen keveréke. Az egyik a Cristalline nádszirup natív élesztőkkel természetes úton erjesztett párlata. A másik pedig az ún. „dunder”, ami a friss cukornádlé lepárlása során a lepárlóban megmaradó folyadék. Ezeket a gyártási mellékterméket összegyűjtötték, és szintén természetes élesztőket használva újraerjesztették. Ez egy igen nagy szakértelmet és odafigyelést igénylő folyamat, mivel bár a dunder számos olyan mellékterméket tartalmaz, amelyek segítenek a fermentációban (beleértve az elhalt élesztősejteket), a friss élesztőre gyakorolt hatása azonban bizonyos mutációt, pH-változást okozhat, ami tönkreteheti az új párlatot…

A Port Au Prince lepárló szakembereinek precizitását dicséri, hogy a végső italban az aroma- és ízpaletta figyelemreméltóan tiszta és jól kiegyensúlyozott lett, amely gyümölcsös- és virágos jegyekkel bír.

 

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.