Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Ezt a rumot a mitikus Clarendon lepárlóban, Jamaicában desztillálták, majd 13 évig ugyanitt érlelték trópusi éghajlaton, végül Franciaországba szállították, ahol további 2 évig konyakoshordókban utóérlelték a Maison Ferrand tárolóházában.
Az "Under The Sea" évjáratos sorozat második darabja, a sorozat a mélytengeri állatok előtt tiszteleg. Ha az új sorozat összes dobozát egymás mellé rakjuk majd, egy gyönyörű freskó fog kirajzolódni – erre persze még pár évet várni kell, de a gyűjtés máris elkezdhető!
A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először készítési helyén érlelik őket, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik a párlatokat. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.
Ezt a rumot a mitikus Clarendon lepárlóban, Jamaicában desztillálták, majd 13 évig ugyanitt érlelték trópusi éghajlaton, végül Franciaországba szállították, ahol további 2 évig konyakoshordókban utóérlelték a Maison Ferrand tárolóházában.
Az "Under The Sea" évjáratos sorozat második darabja, a sorozat a mélytengeri állatok előtt tiszteleg. Ha az új sorozat összes dobozát egymás mellé rakjuk majd, egy gyönyörű freskó fog kirajzolódni – erre persze még pár évet várni kell, de a gyűjtés máris elkezdhető!
A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először készítési helyén érlelik őket, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik a párlatokat. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.