Ingyenes szállítás

Rum Plantation 2007 Australia (0,7l, 49,3%)

RAKTÁRON
24 990 Ft

Rum Plantation 2007 Australia (0,7l, 49,3%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készült 2007-es lepárlású rum.
Tovább olvasom

Rum Plantation 2007 Australia (0,7l, 49,3%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

24 990 Ft
35 701 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
26 690 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
49.3 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Gyártó
BEENLEIGH ARTISAN DISTILLERY
Limitált
IGEN
Brand
Plantation
Italkategória
Rum
Régió
Ausztrália
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
49.3 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Gyártó
BEENLEIGH ARTISAN DISTILLERY
Limitált
IGEN
Brand
Plantation
Italkategória
Rum
Régió
Ausztrália

Leírás

Ez a rum az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készül, amit 1884-ben alapítottak és napjainkban a Vok Beverages tulajdonában van. Ettől a lepárlótól vásárolt a francia Maison Ferrand független palackozó 2007-es lepárlású rumot és palackozta azt a Plantation Vintage sorozatában.

A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először a párlatok készítési helyén érlelik az italokat, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon, kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik őket. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.

Ez a rum az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készül, amit 1884-ben alapítottak és napjainkban a Vok Beverages tulajdonában van. Ettől a lepárlótól vásárolt a francia Maison Ferrand független palackozó 2007-es lepárlású rumot és palackozta azt a Plantation Vintage sorozatában.

A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először a párlatok készítési helyén érlelik az italokat, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon, kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik őket. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.