Ingyenes szállítás

Rum Matusalem Gran Reserva No. 23 (0,7 l, 40%)

RAKTÁRON
20 990 Ft

Rum Matusalem Gran Reserva No. 23 (0,7 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 3 db
Ebben a keverékben van 23 évig érlelt rum is.
Tovább olvasom

Rum Matusalem Gran Reserva No. 23 (0,7 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 3 db

Online bruttó ár

20 990 Ft
29 986 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
22 390 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Érlelési idő
0 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MATUSALEM
Illat
Friss méz, juharszirup, ropogós mandula, cédrus.
Íz
Krémes és gazdag, a gyümölcsös jegyekhez édes-cukros hatások csatlakoznak idővel.
Lecsengés
Fűszeres és hosszan tartó.
Gyártó
MATUSALEM
Italkategória
Rum
Régió
Dominikai Köztársaság
Brand
Matusalem
Érlelési idő
0 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MATUSALEM
Illat
Íz
Lecsengés
Fűszeres és hosszan tartó.
Gyártó
MATUSALEM
Italkategória
Rum
Régió
Dominikai Köztársaság
Brand
Matusalem

Leírás

1800-as évek elején spanyol telepesek - két testvér, Benjamin és Eduardo Camp és partnerük Evaristo Alvarez - telepedtek le Kubában. Titkos receptjükre és a híres spanyol sherry / brandy gyártási metódusokra alapozva hozták létre rum lepárlójukat. A  Matusalem Rum név 1872-ben született. Esto es mas viejo que Matusalem, azaz idősebb, mint Matuzsálem, utalás a rum készítésére, érlelésére. A történelem viszályai sem tudták megrengetni a márkát. Túlélte a függetlenedő Kuba viszályait, erőt merített az amerikai szesztilalom, azaz a „Koktélok Arany Korszaka”-ból. 1956-ban végetért egy korszak, a család száműzetésre kényszerül. 1997-ig kellett várni, amikor Dr.Claudio Alvarez az alapító ükunokája feltámasztja a legendás márkát. A jelenlegi felállás szerint a cégközpont Miami-ban, a rum gyártása és palackozása Santiagoban valamint Dominikai Köztársaságban folyik, ahol a talaj, a klíma és a cukornád minősége ötvözve a családi receptúrával garantálja az eredeti minőséget.

Mitől is különleges rum a Matusalem?
Legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása és több mint 100 éve változatlan családi recept és eljárás használata. Más rumoktól eltérően, a Matusalem érleli a legtisztább, legfinomabb lepárolt alkoholt. Ezáltal minimálisra csökken a rum amil-alkohol tartalma, amelyet a másnaposság és fejfájás fő okozójának tartanak. A Matusalem érlelési és keverési eljárása a Solera eljáráson alapszik, amelyet először e termék készítése során adaptáltak a rumokra is. Jelenleg összesen 6 rumnál használják ezt az eljárást a világon. Többszörös díjnyertes rum. Kuba legendás prémium rum márkája.
Érlelése az ún. solera eljárással történik, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül. Ebben az eljárásban a legidősebb összetevők 23 évet töltenek hordóban.

1800-as évek elején spanyol telepesek - két testvér, Benjamin és Eduardo Camp és partnerük Evaristo Alvarez - telepedtek le Kubában. Titkos receptjükre és a híres spanyol sherry / brandy gyártási metódusokra alapozva hozták létre rum lepárlójukat. A  Matusalem Rum név 1872-ben született. Esto es mas viejo que Matusalem, azaz idősebb, mint Matuzsálem, utalás a rum készítésére, érlelésére. A történelem viszályai sem tudták megrengetni a márkát. Túlélte a függetlenedő Kuba viszályait, erőt merített az amerikai szesztilalom, azaz a „Koktélok Arany Korszaka”-ból. 1956-ban végetért egy korszak, a család száműzetésre kényszerül. 1997-ig kellett várni, amikor Dr.Claudio Alvarez az alapító ükunokája feltámasztja a legendás márkát. A jelenlegi felállás szerint a cégközpont Miami-ban, a rum gyártása és palackozása Santiagoban valamint Dominikai Köztársaságban folyik, ahol a talaj, a klíma és a cukornád minősége ötvözve a családi receptúrával garantálja az eredeti minőséget.

Mitől is különleges rum a Matusalem?
Legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása és több mint 100 éve változatlan családi recept és eljárás használata. Más rumoktól eltérően, a Matusalem érleli a legtisztább, legfinomabb lepárolt alkoholt. Ezáltal minimálisra csökken a rum amil-alkohol tartalma, amelyet a másnaposság és fejfájás fő okozójának tartanak. A Matusalem érlelési és keverési eljárása a Solera eljáráson alapszik, amelyet először e termék készítése során adaptáltak a rumokra is. Jelenleg összesen 6 rumnál használják ezt az eljárást a világon. Többszörös díjnyertes rum. Kuba legendás prémium rum márkája.
Érlelése az ún. solera eljárással történik, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül. Ebben az eljárásban a legidősebb összetevők 23 évet töltenek hordóban.
Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.