A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Legendario Ronsee rum (0,7L / 32%)

8 290 Ft

Legendario Ronsee rum (0,7L / 32%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Rózsaszín megjelenésű rumpunch, világos tónussal és bársonyos lágy eper aromával.
Tovább olvasom

Legendario Ronsee rum (0,7L / 32%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

8 290 Ft (22,36 EUR)
11 843 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
32 %
Palackozó
RON LEGENDARIO
Gyártó
RON LEGENDARIO
Brand
Ron Legendario
Italkategória
Likőr
Régió
Kuba
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
32 %
Palackozó
RON LEGENDARIO
Gyártó
RON LEGENDARIO
Brand
Ron Legendario
Italkategória
Likőr
Régió
Kuba

Leírás

A Ronssé friss, piros gyümölcsös utóízzel és citrusos, az első szezonális vadon termő eperre és az édes melaszra emlékeztető jegyekkel.   

A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain , ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.

A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet, a cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.

A Ronssé friss, piros gyümölcsös utóízzel és citrusos, az első szezonális vadon termő eperre és az édes melaszra emlékeztető jegyekkel.   

A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain , ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.

A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet, a cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.