A Ronssé friss, piros gyümölcsös utóízzel és citrusos, az első szezonális vadon termő eperre és az édes melaszra emlékeztető jegyekkel.
A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain , ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.
A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet, a cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.
A Ronssé friss, piros gyümölcsös utóízzel és citrusos, az első szezonális vadon termő eperre és az édes melaszra emlékeztető jegyekkel.
A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain , ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.
A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet, a cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.