Hírek

Rendelj kényelmesen otthonról az ünnepekre

Huppanjunk bele otthon egy kényelmes kanapéba, és percek alatt megrendelhetjük kedvenc italainkat. A kényelmes otthoni netes vásárláshoz adunk néhány whiskynetes tippet is.

Nincs is annál jobb, mint amikor nem kell a boltokban, üzletekben tömött sorokban furakodni, hanem az otthon melegében pár perc alatt elintézni a vásárlást – online.

Természetesen ez olyan termékeknél a legjobb, ahol úgymond „tutira megyünk”, vagyis tudjuk, hogy bizonyosan jó minőséget kapunk.

Vannak olyan italok, amelyekben „vakon” megbízhatunk, mert ismertségük és elismertségük révén minden okunk megvan a bizalomra.

Rendelj kényelmesen otthonról!

A teljességgel igénye nélkül, álljon itt most néhány olyan ital, amelyek igen népszerűek webáruházunkban.

Az alábbi italokat bátran ajánljuk otthoni netes vásárláshoz, mert nagy valószínűség szerint nem fogtok benne csalódni:

 

Glenfarclas 15 éves (0,7 l, 46%)

"Of all the whiskies, malt is king, of all the kings, Glenfarclas reigns supreme!" Vagyis: A whiskyk között a maláta a király, a királyok legfelsőbb uralkodója pedig a Glenfarclas! - mondja ezt egy rivális lepárló! Nem is kell ennél jobb meggyőzőerő…

 

Arran 10 éves (0,7 l, 46%)

Az Arran alapsora 2019-ben megújult! Az Arran Skócia egyik legtisztább hegyi vizét és a lepárlómester, James MacTaggart 30 éves tapasztalatát felhasználva állítja elő sok elismerést kapott malátawhiskyjét, amely valóban a természet ízét tárja elénk.

 

Benriach 10 éves NEW EDITION (0,7l, 43%)

A Benriach lepárló zászlóshajója 2015-ben jelent meg, és 2020-tól új dizájnnal jelentkezik. A megújuló 10 éves érlelését tekintve bourbon-, sherry-, és szűz tölgyfahordós.

Benromach 15 éves NEW EDITION (0,7l, 43%)

Ezt a 15 éves kiadást az enyhe füst mellett bőséges sherrys, aszalt szilvás, kakaós befolyás jellemzi, az elsőrangú, válogatott bourbon- és sherryhordós érlelés hatásaként. Már több neves nemzetközi versenyen is bizonyított.

Teeling Small Batch díszdobozban (0,7 l, 46%)

Ez az ír „csoda” a legnépszerűbb ír whiskey webáruházunkban. Az elmúlt években a Teeling whiskey-k már több, mint 70 díjat nyertek rangos nemzetközi versenyeken, így nem meglepő a kiváló minőség.
 

Rum Diplomático Exclusiva Díszdobozban (0,7 l, 40%)

Venezuela „bájitala”: hihetetlenül érzéki ital. A korábbi években a San Francisco World Spirits Competition dupla aranyérmese is volt! Már sokan szerelmesek lettek bele…

 

Buffalo Trace Bourbon (0,7 l, 40%)

Jim Murray Whisky Bibliájában egyszerűen csak a "Világ egyik legjobb whiskey-je" kifejezéssel illette és nem kevesebb, mint 95 ponttal jutalmazta, ami elég jó „ajánlólevél” ennek az amerikai bourbonnek…

 

Big Peat Karácsonyi kiadás 2021 díszdobozban (0,7l, 52,8%)

Immáron 11. alkalommal került palackozásra a Douglas Laing független palackozó legnépszerűbb whiskyjének karácsonyi különkiadása. Nagyszerű füstös single malt whiskykből van kikeverve úgy, hogy legjobb formájában tudja átadni nekünk azt a bizonyos Islay szigeti érzést: hamu, füst, óceánpart – és teszi ezt 52,8%-os alkoholfokon.

 

GlenAllachie 12 éves (0,7 l, 46%)

A 12 éves kiadás a márka alapsorának szíve, lelke. A legjobb hordókból lett válogatva, Pedro Ximenez, Oloroso és új tölgyfahordós érlelések. Díja: International Spirits Challenge 2020 – GOLD!  Kell ennél több?

 

Glencadam Reserva Andalucia (0,7l, 46%)

A Glencadam Distillery 2020-as kiadása a sherrys érlelést helyezi az epicentrumba. Az ital három különböző fajta hordóban is érlelődött. Először a lepárlómester, Robert Fleming gondosan kiválasztotta a Glencadam dunnage-raktárainak legjobb bourbon-, illetve sherryhordós érleléseit, házasította őket, és már együtt kerültek az Andalúziából származó, Oloroso sherryhordókba utóérlelésre. Az eredmény egy fenséges single malt, sima és krémes, karamella-alma édességgel és mézes jegyekkel. Igen, és ő is díjnyertes kiadás:

The Spirits Business - Scotch Whisky Masters 2020 - Gold Medal

 

Glen Scotia 15 éves (0,7l, 46%)

A Glen Scotia 15 éves kiadása a lepárló alapsorának része, amely bourbonhordós érlelést kapott. 15 éves létére kiváló ár-érték arányú single malt. Érdemes megkóstolni.

 

Hankey Bannister 12 éves díszdobozban (0,7 l, 40%)

A Hankey Bannister név több mint két és fél évszázados múltra tekint vissza, úgyhogy tudnak valamit… Ez az ital minimum 12 évet érlelt, gabona és malátawhiskykből lett megalkotva. Könnyed, sima karakterében a vaníliás, tölgyes ízek dominálnak.

 

MAC-TALLA Terra (0,7l, 46%)

Visszatérés Islay-ra: a Morrison Scotch Whisky Distillers új márkája Islay sokszínűségét mutatja be. A Mac-Talla Terra gyönyörűen jeleníti meg a földes-tőzeges jegyeket. Nem véletlen, hisz a Terra jelentése: föld. Füstrajongók előnyben!

 

The Hive (0,7 l, 46%)

A Wemyss skót független palackozó The Hive néven főként Speyside-maltokból egy citrusos-mézes italt kevert ki. Több nemzetközi megmérettetés aranyérmese.

 

Penderyn Madeira (0,7 l, 46%)

Wales egyetlen whiskyje rövid idő alatt nagy elismerést szerzett magának a whiskyvilágban. Ez a whisky madeirahordókban finishelve nyeri el hibátlan komplexitását és meggyőző ízét. A kézi gyártás és csomagolás eredménye egy síma, karakterében is könnyed, enyhén aranyszínű whisky.

 

Rum Plantation Vintage 2006 Peru (0,7l, 47,9%)

Ez a perui rum 11 évig érlelődött bourbonhordóban trópusi éghajlaton, majd a Maison Ferrand tárolóházaiban még további 3 évet saját konyakoshordóikban, így egy nagyon komplex, összetett rétegű rumot tisztelhetünk ebben a palackozásban.

 

Gin Mare (0,7 l, 42,7%)

A Mare egy valódi mediterrán gin, tele friss, ropogós ízzel, vitalitással és fénnyel. A Barcelona mellett fekvő Vilanova városában készül, a hamisítatlan mediterrán érzést pedig a rozmaring, a kakukkfű, az olíva és a bazsalikom adja.

 

Gin Canaima (0,7 l, 47%)

Gin és Amazónia - soha nem látott párosítás ebben a szegmensben. Egy fantasztikus ízkavalkád, egzotikus gyümölcsökkel egyenesen az esőerdőkből. Ezt ne hagyd ki!

 

Cognac Ferrand 10 Generations (0,5 l, 46%)

Grande Champagne Cognac, kizárólag Ugni-Blanc szőlőből, francia tölgyfahordóban érlelik, melynek 22 százalékában előtte a híres Sauternes desszertbor pihent. Friss és gazdag konyak. Az International Wine & Spirits Competition megmérettetésen a Spirits Artwork and Bottle Design kategóriában megkapta a GOLD OUTSTANDING rangos elismerést is.

 

Cognac Delamain Pale and Dry XO Centenaire (0,5 l, 42%)

A Delamain konyakház „zászlóvivő” termékének 2020-as új kiadása, megújult alkoholfokkal és ízekkel. Egyszerűen zseniális.

 

Cognac Ferrand Renegade No.3 (0,7l, 48,2%) 

Rumoshordóban is érlelt 10 éves konyak, a Renegade sorozat harmadik, limitált kiadású tagja.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.