Hírek

Ready to Drink & Liqueur Villámakció – 2022. augusztus 8-14.

Hűsítsd a nyár hátralévő részét ezekkel a frissítő italokkal, amelyeket már előre bekevertek neked, hogy ne legyen más dolgod, mint kitölteni a poharadba és élvezni a jó időt!

Legyen akár egy ready to drink vagy egy ízletes likőr, ezekben nem fogsz csalódni.

Ajánlatunkban a klasszikus koktélok előre elkészített változatától kezdve (Hybou) a krémlikőrökig (Amarula) , a különleges keverékektől (Nuvo) a prémium gyömbérlikőrig (King’s Ginger) minden megtalálható. Alacsony alkoholfokuknak köszönhetően (természetesen mértékkel fogyasztva) egy kis jéggel igazi frissítőként hatnak.

 

2022. augusztus 8-14.

Ízelítő ready to drink és likőrkínálatunkból (Kedvet kaptál hozzájuk? Ezek a termékek is szerepelnek majd akciónkban!)

AKCIÓS LISTÁÉRT KATTINTS IDE

Ízelítő a termékekből:

Apéritif by nginious!

Az Apéritif egy igen különleges és érdekes terméke a svájci gin márkának. A fehérbort ginnel erősítik, majd gyógynövények, orvosi kálmosgyökér, citrom- és narancshéj kerül a keverékhez. Ezek után gyógynövény és citrusos-rozmaringos párlat is kerül bele, mielőtt végül akácmézzel édesítenék és lágyítanák. Nem mindennapi keverék. Hidegen fogyasztandó!

 

Amarula Raspberry Chocolate

A marulafa, latin nevén "Sclerocarya Birrea" az egész bolygón csak egy területen nő - Afrika szubekvatoriális meleg, fagymentes régióiban. Fontos pozíciót tölt be mind az állatvilágban, mind a helyi lakosok legendáiban és rituáléiban. Ennek a misztikus fának a gyümölcséből származik az Amarula krémlikőr.A lepárolt gyümölcsöt két évig francia tölgyfahordóban érlelik, ezután keverik össze a bársonyos tejszínnel, hogy megteremtsék az Amarula sima ízét. Jégre töltve ajánljuk!

 

Stork Club Rosé-Rye

A badeni napsütötte szőlőültetvényekről származó Pinot Noir szőlőből készült rozé bor találkozik a brandenburgi rozssal, egy könnyű és ízletes aperitifet hozva létre.Sherry, szárított gyümölcs és dió jellemzi ízvilágát. Szódával vagy tonikkal felöntve az eredmény egy teljesen újszerű longdrink, amelyet egy dolog biztosan nem érdekel: a konvenciók!

 

Hybou Chilleur Negroni

A klasszikus Negroni koktélt kissé megcsavarva, gin helyett egy nyugat-indiai agricole rummal készítették el. Ehhez ananászt és kókuszt adnak, hogy trópusi jegyekkel színesítsék a receptet. Keserű édesség, amely az egyik nagy klasszikust összeköti a minimalista tiki kultúrával. Jól lehűtve, jégre töltve és egy darab ananásszal díszítve ajánljuk!

 

Akciónk 2022. augusztus 8-14. között vagy a készlet erejéig érvényes webáruházunkban és üzleteinkben.